2821
2789
عنوان

تمکین و زندگی

1997 بازدید | 66 پست

بچه خواهشا اگر کسی همچین تجربه ای داشته بهم بگه 

کسی تجربه داشته که تو دادگاه بگه شوهرم منزل و اثاث تهیه کنه میرم زندگی ؟ 

آیا مرد قبول کرده و سر زندگی اذیت نکرده ؟ 

خودت شوهرتو میشناسی دیگ اگ واقعا بده نرو ولی درهرصورت رای تمکین به نفع مرد هستش و زن باید تمکین کنه مگر خونه ای نباشه که زندگی کنه یا امنیت جانی نداشته باشه و.... شما رفتی جهازتو آوردی بعد الان اون بدبخت از کجا وسایل تهیه کنه 😐معلومه اینجوری باشه دلش صاف نمیشه وزندگی نمیکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب دیگ باید خودتم جهاز بخری اونم بخره وخونه جدا با امکانات تهیه کنه اصلا باورم نمیشه چ جوری بعد از ...

منم باورم نمیشه 

طلاقمم نمی‌ده گفت استندبای بمون سر هیچ مبلغی برای مهریه هم توافق نمیکنه 

اونوقت چجوری به من میگه جهاز ببرم خونش آخه 

منم باورم نمیشه  طلاقمم نمی‌ده گفت استندبای بمون سر هیچ مبلغی برای مهریه هم توافق نمیکنه&nb ...

ببین نمیتونه که همینجوری ولت کنه باید تکلیفت رو معلوم کنه نترس این از اوناس که می‌خواد ‌اول کاری میخو سفت بکوبه تا بعدا اذیتش نکنی مگ میشه یا باید طلاقت بده یا باید.زندگی کنه دیگ غیر این دوتا نیست فقط نشون ندی ترسیدم یا هی نگو بیا تکلیفمو معلوم کن زنگ وپیام هم نده این یا داره ادبت میکنه یا کلا می‌خواد تموم کنه که معلوم میشه با قانون برو جلو اگ دیدی نیومد سمت شکایت کن بگو عقدم کرده ولم کرده 

ببین نمیتونه که همینجوری ولت کنه باید تکلیفت رو معلوم کنه نترس این از اوناس که می‌خواد ‌اول کاری میخ ...

اره منم خیلی ترسیدم 

نه سه ماه که اصلا نه پیام دادیم نه زنگ 

گفتم همینجوری قانونی برم جلو 

دعا کن برام

منم باورم نمیشه  طلاقمم نمی‌ده گفت استندبای بمون سر هیچ مبلغی برای مهریه هم توافق نمیکنه&nb ...

سلام

خوبی

چقد مبلغ گفتین ؟؟؟

شوهر کثافت من خیلی ناچیز میگع برا توافق 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز