7_samin_ مدیر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 عنوان تمکین و زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 66 پست بچه خواهشا اگر کسی همچین تجربه ای داشته بهم بگه کسی تجربه داشته که تو دادگاه بگه شوهرم منزل و اثاث تهیه کنه میرم زندگی ؟ آیا مرد قبول کرده و سر زندگی اذیت نکرده ؟ 1401/05/29 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7_samin_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 سلام خوبی چقد مبلغ گفتین ؟؟؟ شوهر کثافت من خیلی ناچیز میگع برا توافق سلام همسر من قبول نکرد اصلا گفت طلاق نمیده قانونی گفت برو اقدام کن و استندبای بمون
7_samin_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 سلام خوبی چقد مبلغ گفتین ؟؟؟ شوهر کثافت من خیلی ناچیز میگع برا توافق یعنی هیچ پیشنهادی نداد گفت یه سکه میدم و به من گفت پول و گل و شیرینی هم ازت میگیرم شما چکارکردین؟ الان نفقه و مهریه میگیری ؟ کارتون به کجا رسیده؟
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10865 یعنی هیچ پیشنهادی نداد گفت یه سکه میدم و به من گفت پول و گل و شیرینی هم ازت میگیرم ... این میگه صد ملیون میدم توافقی توبودی چیکارمیکردیبا توجه ب اینک ممکنه فسخ بشه هزارتومنم بت نرسهاخه بهم تهمت زد وکیل گرف ک بیماری داری ازقبل میدونسی بم نگفتی اگ طرف اونو بگیرن میشه فسخ نه اینک طلاقتو فسخ ب خانوم هیچی نمیرسه من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
7_samin_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 این میگه صد ملیون میدم توافقی توبودی چیکارمیکردی با توجه ب اینک ممکنه فسخ بشه هزارتومنم ب ... خب میتونه مگه ثابت کنه ؟؟؟ .وکیل خودت نظرش چیه ؟ الان نفقه میگیری ؟ شوهر منم امروز دادگاه نفقه بود گفته زنم روانشناس گفته دو قطبی نمیخوام باهاش برم سر زندگی
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10865 خب میتونه مگه ثابت کنه ؟؟؟ .وکیل خودت نظرش چیه ؟ الان نفقه میگیری ؟ ش ... نفقه تا تمکین نکنی تعلق نمیگیره...مهریه هم بااینک پولداره سالی یکی دو سکهعمرت دود میشه دادگاهـ...اگ تلاش کنه بتونه اثبات بیماری کنه هزارتومنم نمیدن ب ادم من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
7_samin_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 نفقه تا تمکین نکنی تعلق نمیگیره... مهریه هم بااینک پولداره سالی یکی دو سکه عمرت دود میشه دادگاهـ.. ... خودش منو نمیبره خونش ..وگرنه من گفتم خونه وسیله تهیه کنی از حق حبسمم میگذرم و میام ..خودش نمیخواد برای منو نمیتونه ثابت کنه ..چون داره از خودش میگه ..من اصلا همچین مشکلی ندارم از خودش ساخته
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10865 خودش منو نمیبره خونش ..وگرنه من گفتم خونه وسیله تهیه کنی از حق حبسمم میگذرم و میام ..خودش نمیخواد&n ... ینی حاضری بری سرزندگی باهاش؟؟؟؟؟؟!!!! من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
7_samin_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 ینی حاضری بری سرزندگی باهاش؟؟؟؟؟؟!!!! اره جلو قاضی وکیلم گفت آقا خونه و وسیله تهیه کنه میاد و ما اونموقع حق حبس کنار میگذاریم ولی همسرم منو نمیبرره چون مشکل روانی دارمشوهرم منو نمیبره ..اون خسیسه عمرا اینکارو کنه واسه همین وکیلم گفت و وکیلم گفت برو ثابت کنه زنت روانیه
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10865 اره جلو قاضی وکیلم گفت آقا خونه و وسیله تهیه کنه میاد و ما اونموقع حق حبس کنار میگذاریم ولی ... نمدونم والا من بقدری خسته شدم ک دیگ توافقی راصی شدمفردا میریم دادخاست توافقیبماند ک چقد اقا نابودم کرد و همش جنگ دعوا و فحشو تحقیر من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
7_samin_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 نمدونم والا من بقدری خسته شدم ک دیگ توافقی راصی شدم فردا میریم دادخاست توافقی بماند ک چقد ا ... اره توافق بهتره همسر من توافق قبول نکرد اون دنبال گرفتن پول گل و شیرینی منم بود
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10865 اره توافق بهتره همسر من توافق قبول نکرد اون دنبال گرفتن پول گل و شیرینی منم بود اتفاقا اینم هست ...بدتر ازشوهر توعه .واقعا خستم هرروز خونمون جنگه من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
7_samin_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1010 اتفاقا اینم هست ... بدتر ازشوهر توعه . واقعا خستم هرروز خونمون جنگه اره اعصاب آدم همش درگیره باز خوبه حاضر به توافق شد چیشد توافق کرد؟؟
lili13749 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 245 اره جلو قاضی وکیلم گفت آقا خونه و وسیله تهیه کنه میاد و ما اونموقع حق حبس کنار میگذاریم ولی ... عزیزم پس نفقه ات چیشد
lili13749 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 245 تعیین شد مقدارش عزیزم .چند وقت طول کشید پروسه دادگاهش و کارشناس چه سوالی پرسید