2777
2789
عنوان

اچ پی وی....

1351 بازدید | 109 پست

چقدر ناراحت میشم وقتی یک خانم بی خبر از همه جا میفهمه اچ پی وی داره در حالی که به شوهرش اعتماد کامل داشته 

اصلی ترین راه انتقال اچ پی وی رابطه جنسیه و بقیه ی‌راه ها انقدر درصدش کمه که دکترا در نظرش نمیگیرن معمولا 

لعنت به مردای هرزه و خیانت کار

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورسوز   استیل جنیفر  ویکتوریا   البته اسانس بودن اینا

😄

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

واقعا لعنت بهشون

من دوست پسر سابقم داشت

خاک بر سر قبولم نمیکرد با کسی بوده انقدرم بچه مثبت بود همیشه تو مسجد و هیات و تکیه بود هنوزم همه جا اینستا و واتساپ و ... دم از عشق علی و ... میزنه 

همیشه یا روزه بود یا مشغول نماز

از کجا گرفته اونوقت 🤣🤣🤣

خب اچ پی وی درمان داره فک کنم درسته

نه نداره فقط باید با سبک زندگی سالم و ورزش سیستم ایمنی رو تقویت کرد

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
الودگی از طریق استخر هم خیلی زیاد شده 

جدی؟دکتر من میگه احتمالش خیلی ناچیزه 

واقعا لعنت بهشون من دوست پسر سابقم داشت خاک بر سر قبولم نمیکرد با کسی بوده انقدرم بچه مثبت بود همی ...

تاوان هوس بازیای اینارو باید بقیه بدن

جای دیگه نوشتم نمیدونم چرا اومد اینجا اشکال نداره بمالین به زگیلا حداقل بوی خوب بگیره😐🤣

من خداروشکر زگیل ندارم اسم عطر بودن؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مادرشوهرم من داره الان تبدیل به سرطان شده ولی خودشو همسرش شدیدا آدمای داستین اصلا یه جوری آدمهای سالم و خوبین اصلا نمیشه یه لحظه بهشون شک کرد همیشه هم وردل هم بودن و شوهرش ۸ سال جنگ بوده حتی یه هزارتومنی بابت جنگ و جانبازی از دولت نگرفت میگه پولش حلال نیست ولی نمیدونم چرا باید این ویروس همسرش داشته باشه