2777
2789
عنوان

اچ پی وی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 109 پست
صیغه ساعتی 😐

خاک تو سرش کنم 

تحفه

خوبه باهاش ازدواج نکردم

خیلی پولدار بودن ولی خیلی مذهبی 

تازه عکس محجبه من رو برد به ننش نشون داد ننه جونش گفت نه این لقمه دهن ما نیست 

پسره هنوز لقمه دهنشو پیدا نکرده مونده ور دل ننش 🤣🤣🤣

خب چطوریه واکسنش کجا باید بریم بزنیم ؟بعدش واکسن بزنی ایدزم نمیگیری؟

من دکتر نوشت واسم داروساز آشنا داشتم پیدا کرد  نمیدونم چجوریه

نه ایدز جداست واکسن نداره

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو لایک کنید

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
من حالا منظورم با پدر شوهر شما نیس‌ ولی واقعا آدما رو اصلااا نمیشه شناخت چون همه ی شخصیت پنهانی دارن ...

میدونم ولی شما فک کن بابتون خیلی مظلوم باشه حتی با خواهر زناشم راحت نباشه اصلا زیاد درگیر این چیزها نباشه فکر زیرش کار باشه و زن بچش نمیتونم تصور کنم یه همچین آدمی با یکی دیگه باشه اصلا اهل زن واینا نیست

از دندون پزشکی نمیشه؟

من از بچگی هم توو دندون پزشکی ام جدیدا وقتی میرم تن و بدنم میلرزه میگم نکنه خدایی نکرده بگیرم

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

اچ پی وی چیه 

من با اچ آی وی  اشتبا گرفتمش :/

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
از دندون پزشکی نمیشه؟ من از بچگی هم توو دندون پزشکی ام جدیدا وقتی میرم تن و بدنم میلرزه میگم نکنه خ ...

نه دیگه 😂

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
من الان ۱۰_۱۲ ساله بخاطر همبن استخر نمیرم دوست پسر منم مبگفت از استخر گرفتم ولی من هنوز شک دارم بهش

منم میگم احتمالش انقد کمه که دکتر من کلا در نظر نمیگیره این راه ها رو

منم میگم احتمالش انقد کمه که دکتر من کلا در نظر نمیگیره این راه ها رو

از کجا باید بفهمیم زگیل معمولیه یا اچ پی وی؟

من شوهرم دوتا داره چندین ساله ولی من ندارم زیادم نشده مال اون