چقدر ناراحت میشم وقتی یک خانم بی خبر از همه جا میفهمه اچ پی وی داره در حالی که به شوهرش اعتماد کامل داشته
اصلی ترین راه انتقال اچ پی وی رابطه جنسیه و بقیه یراه ها انقدر درصدش کمه که دکترا در نظرش نمیگیرن معمولا
لعنت به مردای هرزه و خیانت کار
باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️ زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید. اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
نه نداره فقط باید با سبک زندگی سالم و ورزش سیستم ایمنی رو تقویت کرد
باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️ زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید. اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
واقعا لعنت بهشون من دوست پسر سابقم داشت خاک بر سر قبولم نمیکرد با کسی بوده انقدرم بچه مثبت بود همی ...
تاوان هوس بازیای اینارو باید بقیه بدن
جای دیگه نوشتم نمیدونم چرا اومد اینجا اشکال نداره بمالین به زگیلا حداقل بوی خوب بگیره😐🤣
من خداروشکر زگیل ندارم اسم عطر بودن؟
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
مادرشوهرم من داره الان تبدیل به سرطان شده ولی خودشو همسرش شدیدا آدمای داستین اصلا یه جوری آدمهای سالم و خوبین اصلا نمیشه یه لحظه بهشون شک کرد همیشه هم وردل هم بودن و شوهرش ۸ سال جنگ بوده حتی یه هزارتومنی بابت جنگ و جانبازی از دولت نگرفت میگه پولش حلال نیست ولی نمیدونم چرا باید این ویروس همسرش داشته باشه