2777
2789
عنوان

اچ پی وی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 109 پست
مادرشوهرم من داره الان تبدیل به سرطان شده ولی خودشو همسرش شدیدا آدمای داستین اصلا یه جوری آدمهای سال ...

خوب شوهرش صیغه کرده حتما شرعی اسلامی  اون زنه ممکنه قبلش با خیلیا صیغه بوده 

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاوان هوس بازیای اینارو باید بقیه بدن

شانس اوردم من نگرفتم 

اون موقع ولی چقدر استرس کشیدم چقدر گریه کردم 

سال ۸۹ اینا فقط نزدیک دو میلیون بردم ازمایشگاه نیلو کلی آزمایش دادم خیالم راحتشه 

مادرشوهرم من داره الان تبدیل به سرطان شده ولی خودشو همسرش شدیدا آدمای داستین اصلا یه جوری آدمهای سال ...

بی هیچی نیست چه ربطی داره به کنار هم بودن میتونست تو یه روزی با کسی اتفاق بیفته دیگه

خب خودتون اج پی وی دارید؟

نه پیرو تاپیکی که توی پربازدید بود گفتم

منو شوهرم واکسن زدیم 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
واقعا لعنت بهشون من دوست پسر سابقم داشت خاک بر سر قبولم نمیکرد با کسی بوده انقدرم بچه مثبت بود همی ...

صیغه ساعتی 😐

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
من بچه خواهرم 15 سالشه  رابطه جنسی هم نداره  ولی رو لابیا زگیل زده  خیلی زیاد  ...

اگه انتقال از این راه زیاد باشه خب قبلا که حموم عمومی بوده باید همه میگرفتن

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
میگم شوهرش آدم خیلی خوب ومعلوم سالمیه آدمارو میشه بلاخره تا یه حدودی شناخت

من حالا منظورم با پدر شوهر شما نیس‌ ولی واقعا آدما رو اصلااا نمیشه شناخت چون همه ی شخصیت پنهانی دارن که به کسی نشونش نمیدن