2777
2789
عنوان

جاریه زرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 72 پست
ولی اونا طایفه پر جنب جوشن من دوس دارم مث خودشون باشم... اینجوری ب ادم میگن زرنگ

ول کن بالا  بذار نگن زرنگ چ نیازی ب این واژه ها داری مهم اینه خودتو قاطی دردسراشون نکنی 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا کی گفته صمیمیت وگرم کرفتن خوبه؟؟ واقعا کم عقلیه ادم با فامیل شوهر صمیمی بشه روابط با حد ومرزخو ...

اره ولی خوب زیاد رسمی بودنم خوب نیس... چی بگم شاید من اشتباه میکنم

گرم گرفتن زیادهم اصلا خوب نیست بعدا بخودشون اجازه میدن وارد حریم خصوصیش بشن توهمه چیزش اظهار نظرو دخ ...

عزیزم همیشه اینجور نیست به شخصیت طرف بر میگرده. من با فامیل  شوهرم گرم میگیرم و صمیمی هستم. ولی رو بهشون ندادم و شخصیت خودمم هم حفظ کردن و کاری به زندگیم ندارن خدا را شکر.

فک کنم منظور استارتر اینه زبون ریختن بلدنیست ولی جاریش با سن کم خیلی راحت ارتباط برقرارمیکنه وحرف میزنه اتفاقا خیلی خوبه آدم سرزبون داشته باشه اکثر خانواده های شوهر دوس دارن عروسشون سرزبون دار باشه وزرنگ .اگه جاریت سرزبون دار باشه ولی صمیمی نشه باهاشون و اجازه ی دخالت نده به بقیه خیلی موفقه اونوقت تحسین داره نه از سر لودگی صمیمی بشه گرم بگیره تهش به ضرر خودشه

با اجازه استارتر

خانوما شما وقتی مهمون میاد خونه مادرشوهرتون،ظرف نشورین،همسرتون بهتون تذکر میده آیا

ب من ک تذکردادگفتم کاش نمیومدم،بعد دیگ چیزی نگف

همسایه دیوار ب دیواریم با مادرشوهر

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

ول کن بالا  بذار نگن زرنگ چ نیازی ب این واژه ها داری مهم اینه خودتو قاطی دردسراشون نکنی

سعی میکنم بی تفاوت باشم.. من تو این چندیال خونه عمش میرفتم چون مسن بود همه کاراشو براش انجام میدادم.. حالا عروسجدیده ی بار رف فک کنم کار کرد... بعدمن رفته بودم دیدم داره تعریفش میده ک چقد زرنگ و فلان وبهمان بعد نوه اش گف اینهمه این برات کار کرد ندیدی یه کار اونو دیدی طرفمو. گرفت.. میگم ک دوسم دارن اتفاقا همینجوری ک هستم دوسم دارن ولی خودم راضی نیستم 

فک کنم منظور استارتر اینه زبون ریختن بلدنیست ولی جاریش با سن کم خیلی راحت ارتباط برقرارمیکنه وحرف می ...

ن والا انقد زرنگه ک جواب میده گرم هم میگیره... من ک اگه کسی ب شوخی حرفی زد هیچ نمیگم هیچ حتی دفاع هم نمیکنم