2789
عنوان

جاریه زرنگ

1321 بازدید | 72 پست

سلام مندعروس اولیم تایپیکامو بخونید خیلی از  خانواده شوهر کشیدم اذیت شدم... من ی خانوم سربه زیر خجالتی ام تا حدودی.. پر جنب و جوش نیستم ذاتم اینجوره ولی جداازاینک از خانواده شوهرم متنفرم ولی فامیلاشو دوس دارم ادمای خوبی ان ولی نمیتونم اونجوری ک میخوان باهاشون گرم بگیرم ۲۵سالمه.. حالا جاری جدیدم بااینسن کم ۱۵سالشه ی جوری رفتار میکنه انگار ده ساله باهاشونه گرمه... گاهی ازخودم خجالت میکشم چرا من نمیتونم گرم بگیرم زیاد😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهم نیست اصلا

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

گرم گرفتن زیادهم اصلا خوب نیست بعدا بخودشون اجازه میدن وارد حریم خصوصیش بشن توهمه چیزش اظهار نظرو دخالت کنن و کنترل امور از دسش در میره 

اون کم سنه حال الانشو نبین دوروز دیگه ازاینکه اونهمه ب بقیه رو داده سخت پشیمون میشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

صبرکن همیشه از توی این گرم گرفتنا حرف و حدیث و دلخوری بلند میشه با خانواده شوهر باید رسمی برخورد کنیم وگرنه به مرور زمان براشون میشی یه آدم دم دستی که هزار جور توقع هم دارن ازت که همین چیزا باعث دعوا و دلخوری هم میشه

گرم گرفتن زیادهم اصلا خوب نیست بعدا بخودشون اجازه میدن وارد حریم خصوصیش بشن توهمه چیزش اظهار نظرو دخ ...

همین الانشم با چندتادخترعمو شوهرش قط رابطه کرد... اونم بخاطر گرم گرفتن زیادی حرف روحرف اورد.. ولی منو زیاد دوس دارن چون ن زیاد حرفی میزنم ن حرف میشنوم

عزیزم کار درست رو شما میکنی من از اول صمیمی نشدم کمتر اذیت شدم.جاریم از اول افتاد بشور بسابشون و کلفتی و گرم گرفتن مادرشوهر و خواهرشوهر از اذیت و ازار و دخالت و فضولی براش کم نگذاشتن

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55