2777
2789
عنوان

جاریه زرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از عید به اینور دو بار خونه ی مادرشوهرم رفتم  خونه ی جاری ها هم عید به عید

ولی شوهرم عین آدامس چسبیده ب خانوادش دوساله قراره مشهد بریم پارسال بخاطر کرونا نرفتیم امسال قراربود بریم باخانوادش دعوام شد حتی مقصربودن حالا شوهرم میگ من دلخوشی ندارم برم دیکه.. الویتش خانوادشه

همین الانشم با چندتادخترعمو شوهرش قط رابطه کرد... اونم بخاطر گرم گرفتن زیادی حرف روحرف اورد.. ولی من ...

اتفاقا اگه یه خورده حوصله بخرج بدی همین جاریت باعث میشه شما عزیز بشی و همه شما رو تحسین کنن که مثل این وراج و پرحرف نیستی که باعث بحث و دلخوری بشه

همین الانشم با چندتادخترعمو شوهرش قط رابطه کرد... اونم بخاطر گرم گرفتن زیادی حرف روحرف اورد.. ولی من ...

خودت پس عاقبت اینهمه خودمونی شدنو دیدی اگ ادامه بده مجبوره باهمه قطع ارتباط کنه و روابطش باهمه شکراب میشه

بالاخره تحمل ادمی تایه حدیه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عزیزم کار درست رو شما میکنی من از اول صمیمی نشدم کمتر اذیت شدم.جاریم از اول افتاد بشور بسابشون و کلف ...

ولی اونا طایفه پر جنب جوشن من دوس دارم مث خودشون باشم... اینجوری ب ادم میگن زرنگ

کارتو که عاقلانه تره،اون خییییییلی کودکه مونده تا بزرگ شه بفهمه چی به چیه.با تو رابطش چطوره

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

منم مثل شما فکر‌میکردم ک صمیمیت خوبه الان میفهممم همش ضرر حالیه کار درست رو شما میکنین ایشون بچه هستن و ضربشم میخورن اونم خانوادا شوهر دوری ودوستی

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

فعلا داغ نمیفهمه..وقتی خیلی صمیمی شد بال و پرشو میکنن.اونوقت میفهمه باهمه نمیشه زیاد صمیمی شد..هرچی سرسنگین تر احترامت هم بیشتر...شماهم به اون حسادت نکن..همون ذات خودت رو نگه دار.👍🏻

ولی شوهرم عین آدامس چسبیده ب خانوادش دوساله قراره مشهد بریم پارسال بخاطر کرونا نرفتیم امسال قراربود ...

خوب کار درستی نمیکنه شوهر منم میره به مادرش سر میزنه چند روز یه بار ولی دیگه نمی‌نمیچسبه بهش