سلام مندعروس اولیم تایپیکامو بخونید خیلی از خانواده شوهر کشیدم اذیت شدم... من ی خانوم سربه زیر خجالتی ام تا حدودی.. پر جنب و جوش نیستم ذاتم اینجوره ولی جداازاینک از خانواده شوهرم متنفرم ولی فامیلاشو دوس دارم ادمای خوبی ان ولی نمیتونم اونجوری ک میخوان باهاشون گرم بگیرم ۲۵سالمه.. حالا جاری جدیدم بااینسن کم ۱۵سالشه ی جوری رفتار میکنه انگار ده ساله باهاشونه گرمه... گاهی ازخودم خجالت میکشم چرا من نمیتونم گرم بگیرم زیاد😥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارتو که عاقلانه تره،اون خییییییلی کودکه مونده تا بزرگ شه بفهمه چی به چیه.با تو رابطش چطوره
نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
فعلا داغ نمیفهمه..وقتی خیلی صمیمی شد بال و پرشو میکنن.اونوقت میفهمه باهمه نمیشه زیاد صمیمی شد..هرچی سرسنگین تر احترامت هم بیشتر...شماهم به اون حسادت نکن..همون ذات خودت رو نگه دار.👍🏻