2777
2789
عنوان

جاریه زرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 72 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من به شخصه برای غذا پختن اینا میرم کمک تا آخر مهمونی هم بهشون کمک میکنم.

منم خیلی کمک ککردم،ولی حیف صدحیف ک دستم نمک نداشت،هرچقدرخوبی کردم بدی دیدم ازشون

ازش متنفرم

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

اره منم گفتم عمه ت شست خب خونه برادرشه،منم سفره رو جمع کردم،ازاین ب بعدم انتطاری ازم نداشته باش تو ...

خب دیگه شمام از حق خودت دفاع کردی.حالا تاجایی ک میتونی ی کمک کوچیک تو جمع کردن بکن..ولی ن زیاد 

دیگه قضاوت  کننده خداس..اگر هرچی هس خدا خودش کمکت کنه دلت آروم بشه..ولی کسی ن با نفرین مرده ن ز ...

ن من نفرین نمیکنم ک خدایی نکرده بلاسرش بیاد... فقط عین بلایی ک سرم اورد سرش بیاره همین

خب دیگه شمام از حق خودت دفاع کردی.حالا تاجایی ک میتونی ی کمک کوچیک تو جمع کردن بکن..ولی ن زیاد 

اینقد کاراشونو کردم ک شوهرم فکر میکنه وظیفمه

ولی اینبار فقط سفره رو جمع کردمو پاک کردم

قبلنا حتی ظرفم نمیزاشتم بشوره 

خونشم میدونستم ک قراره معهموت بیاد جارو برقی میکشیدم و تمیز میکردم

ولی شدم آدم بده تو چشمش

از اول خوشش نمیومد ازم

ولی دیگه مثل همسایه ام نیس برام

اینقد کاراشونو کردم ک شوهرم فکر میکنه وظیفمه ولی اینبار فقط سفره رو جمع کردمو پاک کردم قبلنا حتی ظ ...

خب میگن وقتی انگشت عسلی بزاری دهن یکی گاز میگیره شده مثال برا شما...هرچی بیشتر محبت کنی و کاری کنی براشون میشه ی وظیفه تشکر ک نمیکنن بدتر زخم زبون میزنن...من 3سال ازدواج کردم از همون اول رابطه امو با خانواده شوهرم متعادل کردم هرموقع تونستم بهشون کمک میکردم همیشه هم احترامم رو دارن و احترامشون رو دارم..البته دوتا خواهر شوهر مجرد تو خونه هست..ولی ب اندازه ک بهشون احترام بزارم کار هم کردم نه زیاد از حد.

خب میگن وقتی انگشت عسلی بزاری دهن یکی گاز میگیره شده مثال برا شما...هرچی بیشتر محبت کنی و کاری کنی ب ...

کاررا ک کرد آنکه تمام کرد

خوب کردی واقعا

اینقد کاراشونو کردم ک شوهرم فکر میکنه وظیفمه ولی اینبار فقط سفره رو جمع کردمو پاک کردم قبلنا حتی ظ ...

واقعا نمیفهمم چرا بعضی عقده ای وار رفتار میکنن.خب دیگه شما عروسشونید بجایی ک بگن پسرمون خوشبخت داره زندگیشو میکنه هی بیشتر آتیش رو شعله ور میکنن..خدا از اینجور آدما نگذره.

والا مادرشوهر داریم تا مادرشوهر. 

من مادرشوهرش فقط یکی میخواد بره بزاره جلوش بخوره. علنی کمک میخواد. ما دو شهر جدا هستیم. والا روز اولی که میریم حالا بعد از چندین ماه یا یکسال خودمون غذا بپزیم خوشترش میاد. ولی مامان من خودکشی می‌کنه اگه عروسمون تنها دو تکه ظرف بشورع. حالا چه جور میشوره فقط چیزی که جلو دسته. بشقاب بغل دستش باشه بر نمی داره.هیچ کار دیگه هم نمیکنه. همیشه مهمونه