2777
2789
عنوان

جاریه زرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 72 پست
سعی میکنم بی تفاوت باشم.. من تو این چندیال خونه عمش میرفتم چون مسن بود همه کاراشو براش انجام میدادم. ...

ول کن بابا برا یه تعریف خودتو حمال اونا نکن 

اصلا به یه ورت بگیر

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اجازه استارتر خانوما شما وقتی مهمون میاد خونه مادرشوهرتون،ظرف نشورین،همسرتون بهتون تذکر میده آیا ...

نه منکه اصلا شوهر هیچ کاری ب کارم نداره...شده رفتیم خونشون من کمک دادم تو جمع کردن سفره و ظرفها ولی شستن نه یوقتایی کمکشون میکنم ولی ن همیشه ک باعث وظیفه بشه..

چی بگم.. والا اونا ک کم سن ساله و اختلاف سنی دارن از ما خوشبخت ترن

ظاهر رو نگاه نکن هنوز اول راهه و بچس

شب دراز و قلندر بیدار

البته از این حرفم داستان درست نکنید دوستان که منتظر بدبختی کسی هستی نه

ولی تجربه سالها زندگی مشترک اینو برام شفاف کرده که اوایل همه چی گل و بلبله ...

با اجازه استارتر خانوما شما وقتی مهمون میاد خونه مادرشوهرتون،ظرف نشورین،همسرتون بهتون تذکر میده آیا ...

موقعی ک مهمون داره خودش غذاهاشو درس میکنه ولی من خودم ظرفارو میشورم

خو زورم میاد ی جاایی 😂😂

ادمای نمک نشناس چ ارزشی دارن ک لطف کنی براشون صددرصد یکاری میکنن زورت بیاد براشون مرگم نکن 

براکسی لطف کن ارزش بذاره برات

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چی بگم.. والا اونا ک کم سن ساله و اختلاف سنی دارن از ما خوشبخت ترن

هیچوقت ب ظاهر زندگیشون نگاه نکن شاید تازه اول زندگیشون..انشالله ک خوشبخت باشن..ولی باطن زندگی مهمتره.

هیچوقت ب ظاهر زندگیشون نگاه نکن شاید تازه اول زندگیشون..انشالله ک خوشبخت باشن..ولی باطن زندگی مهمتره ...

ولی من ارزوی خوشبختی براشون نمیکنم چون برادرشوهرم اذیتم کرد.. کاری بجاریم نداری ولی شوهرشو نفرین میکنم

همین الانشم با چندتادخترعمو شوهرش قط رابطه کرد... اونم بخاطر گرم گرفتن زیادی حرف روحرف اورد.. ولی من ...

بهترین کار رو تو میکنی، منم مثل تو هستم اخلاقم ذاتم اینجوریه منم دهه هفتادم،خانواده و فامیل شوهر همیشه و همه جا تعریفمو میکنن ولی از اون یکی جاریا نه‌.

نه منکه اصلا شوهر هیچ کاری ب کارم نداره...شده رفتیم خونشون من کمک دادم تو جمع کردن سفره و ظرفها ولی ...

اره منم گفتم عمه ت شست خب خونه برادرشه،منم سفره رو جمع کردم،ازاین ب بعدم انتطاری ازم نداشته باش

تو خونه مامانم اینا بودنی من مگه بهت میگن چیکار کن چیکار نکن،پس با رفتار منم کاری نداشته باش

مادرشم خیلی منو اذیت کرده،منم اصلا نمیرفتم،چون شوهرم قسمم دادرفتم،واگرنع صدسال سیاه برم پیش اون افریطه

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

خو زورم میاد ی جاایی 😂😂

عزیزم بهتره روخودت کارکنی تا زورت نیاد 

شما یه سری ضعف هایی داری ک باید پوشش بدی و تقویت کنی

ولی من ارزوی خوشبختی براشون نمیکنم چون برادرشوهرم اذیتم کرد.. کاری بجاریم نداری ولی شوهرشو نفرین میک ...

دیگه قضاوت  کننده خداس..اگر هرچی هس خدا خودش کمکت کنه دلت آروم بشه..ولی کسی ن با نفرین مرده ن زنده شده...بسپار بخدا.