2777
2789

من اصن نمی‌دونم داشتم تا حالا یا نه بهم نمیگن ۱۹ سالمه🤣🤣🤣

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم

منم اصلاهیچ کی نمیاد هیچ کی منو نمیخواد   

گاهی احساس میکنم خوشبخت ترین زن روی زمینم  وروزهایی احساس میکنم شاید بدبخت ترازمن نباشد گاهی حضور خدا را آنچنان پر رنگ میبینم وگاهی فک میکنم که اصلا آیا خدایی هست گاهی معجزه میبینم وگاهی با خودم می‌گویم خود همین که زیر باراین همه درد زنده‌ایم معجزه ست  گاهی باخودم می‌گویم کاش خدا زودتر ظهر کند بعد از خودم میپرسم اگر ظهور کند کدام دین ومذهب وکدام ملت را تایید می‌کند ولی میدانم این راخوب میدانم انسانیت همیشه تایید می‌شود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا زیاد نبود این چن وقتم زیاد نیس 😔😔😔 سنمم بالای سی خیلی ناراحتم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
حالا خوبه خاستگار داشتی من که از موقعه ارزونی هم خاستگار نداشتم چه برسه به الآن 😂

سنت کمه؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منم بهم نمیگفتن بعد کنکور دیدن ریدم یه نفرو گفتن حالا نمیدونم قبلشم بوده یا ن😂

😂😂وای 

نه من اصلا نمیگن می‌دونم بدون داشتم ولی بابام اصلا ب روی خودش نمیاره و نمیگه 

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم

عزیزم خواهر شوهر خواهرم، ۴۰ سالگی ازدواج کرد ۴۳ سالگی بچه دار شد ماشاالله چه پسری

اونم اصلا خواستگار نداشت ولی الان خیلی راضیه... بسپار به خدا

خدا هوای بنده هاشو داره

عزیزم خواهر شوهر خواهرم، ۴۰ سالگی ازدواج کرد ۴۳ سالگی بچه دار شد ماشاالله چه پسری اونم اصلا خواستگا ...

مرسی امید میدی ،برام دعا کن 

😂😂وای  نه من اصلا نمیگن می‌دونم بدون داشتم ولی بابام اصلا ب روی خودش نمیاره و نمیگه

منم همینم

مامانم بهم گفت بابات گفته نگم ولی من گفتم 

یبارم خالم سوتی داد اون تو بچگی بود

یبارم بلامانع حالا نمیدونم بهم شک کرده بود دوس پسر دارم یا هرچی اومد پرسید من بهت یکیو بگم تو میخای و اینا 

بعد گف نکنه خودت کسیو داری😂

میخاست بهش بگم اره دوس پسر دارم

عزیزم ناراحت نباش امیدوارم یه ازدواج عالی داشته باشی وخوشبخت باشی 

گاهی احساس میکنم خوشبخت ترین زن روی زمینم  وروزهایی احساس میکنم شاید بدبخت ترازمن نباشد گاهی حضور خدا را آنچنان پر رنگ میبینم وگاهی فک میکنم که اصلا آیا خدایی هست گاهی معجزه میبینم وگاهی با خودم می‌گویم خود همین که زیر باراین همه درد زنده‌ایم معجزه ست  گاهی باخودم می‌گویم کاش خدا زودتر ظهر کند بعد از خودم میپرسم اگر ظهور کند کدام دین ومذهب وکدام ملت را تایید می‌کند ولی میدانم این راخوب میدانم انسانیت همیشه تایید می‌شود