2777
2789
عنوان

یک تنهایی عمیق....

5162 بازدید | 57 پست
من وهمسرم در کنارهم هستیم وهمو خیلی دوست داریم اما هردو احساس عدم ارضا روحی وتنهایی داریم چون خیلی روحیات وشخصیتمون متفاوته ...از دوجنس شخصیت کاملا متضادیم...اون دائما منو ول میکنه میره پیش دوستاش اونها بهش انرژی ورضایت روحی میدن نه من ...جزییاتش زیاده من عمیقا غصه میخورم وقنی میبینم هرروزمنو تنها میگذاره که بره پیش اونها ..اون دائم به خاطرگذران درکنار هم دیگه واسم نقش بازی میکنه ولی خود واقعی اون ومن خیلی متفاوته
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ما پونک هستیم....6ساله ازدواج کردم
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
من تا حالا فکر میکردم چون خودم مجردم خیلی تنها هستم ولی این چند وقته از این دست مطالب زیاد شنیدم که افراد متاهل هم گاها تنها هستن در واقع زوجین تعلق کمتری نسبت به هم دارن
رها جون من نوشتم ...وقصد بدی یا توهین هم نداشتم...فکرکردم ای کاش به جای قصه گویی درسایت مشکلات وراه حلها ی عملی بررسی شه...االبنه هر کس آزاده...اینجا که محیط تمرین رمان نویسی نیست ....
صفورا جان به نظر من سعی کن با خواسته های شوهرت کنار بیای . از اون چیزایی که خوشش میاد تو هم باهاشون حال کن . در ضمن حتی اون همسرایی هم که خیلییییییییی پایه ی همدیگه ان بازم به تنهایی و وقت گذرونی با دوستاشون بصورت تکی نیاز دارن و این یه اصل تو زندگی که هر کسی سرگرمی مخصوص به خودش رو هم داشته باشه .

ولی در کل اینو می تونم بهت بگم که باید دوتایی تو فکر این باشید که برای همدیگه جفت خوبی باشید و با همدیگه خوش بگذرونید . تنهایی و یکطرفه نمی شه .
میترا جان شوهرم اهل کوه وگردش نیست برعکس من...اون ومن تفریحی که به هردومون خوش بگذزه نداریم...هروقت باهام بیرون میاد فقط واسه منه وبه خودش خوش نمیگذره...خودش فقط با دوسناش وبه شکل مجردی بهش خوش میگذزه نه با خانواده ها....حرف دلش هم اینه که اگه نره داغون میشه ونیاز داره
صفورا جون منم با شوهرم این مشکل رو دارم. با اینکه خیلی باهم راحتم ولی مدام میخواد بره پیش دوستاش بشینه. من و شوهرم یه جا کار میکنیم. با اینکه میدونم کار نداره. ولی من میام خونه و اون سه چهار ساعت بعد از من توی شرکت با همکاراش میمونه. چند وقت پیش هم از توش یه گندی در اومد و حسابی زندگیمون رو به هم زد. حالا الان وقتی توی خونه هم هست خیلی ساکت شده. جوری که منو معذب میکنه و همش میگم آخه توی سرش چی میگذره.

صفورا جون راجع به اون ماجرای زندگی هم به هر حال هر کسی اینجا هر چیزی مینویسه ما مختاریم که بخونیم یا نه. ولی فکر نمیکنم که اجازه داشته باشیم توهین کنیم...
فَاجِبنی یا الله ...