2777
2789
عنوان

یک تنهایی عمیق....

| مشاهده متن کامل بحث + 5162 بازدید | 57 پست
ممنون آنا جان...من وشوهرم هم تومحیط مشترک کاری هستیم...خیلی سخته.قصد نوهین نداشتم وعذر میخوام
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
من حامله ام...ولی راستش الان چندان خوشحال نیستم..چون شوهرم اصلا خوشحال نیست ازبابت بچه...6ماهه هستم
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم همسراتون هنوز تو دوران مجردین یه جورایی تشنن.باید یه مدت کاری به کارشون نداشته باشین بذارین انقدر برنو بگردن تا خودشون برگردن.تحملش سخته اما شما هم می تونین خودتونو با چیزایی که دوست دارین مشغول کنین:کتاب،فیلم،ورزش
همون شوخی ها وتفریحات مردونه است....البته این رفیق بازی ها از نوش شر میاد....خیلی وقتا بوی دود میده...دعوا گریه .و...هم بی فایده است
زهره جان 6ساله درست نشده ...36سالشه..من وقتی میره داغون میشم هرروز4ساعت میره
خدا رو شکر ما با هم این مشکلو نداریم شوهرم حتی اگه میخواد با دوستاش حرف بزنه منم با خودش میبره هههههه
منم میشینم حرفاشونو گوش میدم ولی اهل تفریح رفتن با دوستاش نیست حتی دانشگاه هم باهاش گاهی میرفتم
خودمم تفریح تکی ندارم
هرجا میریم با هم هستیم
ببخشید که نتونستم برات راه حلی ارائه بدم
Lilypie First Birthday tickers
خدا رو شکر ما با هم این مشکلو نداریم شوهرم حتی اگه میخواد با دوستاش حرف بزنه منم با خودش میبره هههههه
منم میشینم حرفاشونو گوش میدم ولی اهل تفریح رفتن با دوستاش نیست حتی دانشگاه هم باهاش گاهی میرفتم
خودمم تفریح تکی ندارم
هرجا میریم با هم هستیم
خودمم تفریح تکی ندارم
هرجا میریم با هم هستیم
شما شوهر بچه مثبت وسربه راهی داری خدا را شکر
عزیزم کاملا درکت می کنم ، منم عاشقه همسرم هستم و از هیچ چیز توی زندگی براش کم نمی زارم ، توی خونه همه چیز براش مهیاست ، ولی خیلی اوقات دوست داره با دوستاش باشه تا با من ، منم خیلی از روزها تنها هستم، قبلا فکر می کردم که اگه به شوهرت توجه نکنی و کارهایی که دوست داره انجام ندی ، اونم می ره دنبال عشق و حاله خودش ، ولی الان به این نتیجه رسیدم که اشتباه می کردم ، من خودم هرکاری که شما فکر کنید براش انجام می دم ، ولی اون ذاتا از خونه فراریه و بیشتر دوست داره بیرون باشه ، حالا یا دنباله کاراشه و توی محل کارشه ، یا با دوستاش خوش می گذرونه ، علتش نمی دونم چیه ؟؟؟؟؟

ای کاش می شد فهمید ؟؟؟

Lilypie Pregnancy tickers

من دقیقا همسریم برعکسه شماست و این یه خورده ای عذابم میده

اصلا اهله دوستو رفیق بازی نیست. همش با منه. هههههههههههههههههههه

ولی الان که حرف های شمارو خوندم دیدم خیلی هم بد نیست.
برای بهنامم که پیشم نیست یه فاتحه بخونین. ممنونم