2777
2789
عنوان

یک تنهایی عمیق....

| مشاهده متن کامل بحث + 5162 بازدید | 57 پست
آقای آرمان که نوشتی در واقع زوجین تعلق کمتری نسبت به هم دارن
باید بهتون بگم که این راجع به همه صدق نمیکنه و شما داری کلی گویی میکنی هستن زوجهایی که واقعا از کنار هم بودن لذت میبرن و بدون هم بودن رو نمیتونن تحمل کنن. هستن زوجهایی که به هم وابستگی دارن و به خاطر یک لحظه زندگیشون دنیارو میدن.پس خواهشا قضاوت نکنید
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند،خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آنا جان به نظره شما چکار باید بکنیم که آقایون یه کم درست رفتار کنند ؟؟؟؟

البته من جمع نمی بندم ، یه دف سوءتفاهم نشه.

ولی قبول دارید که به خانومها خیلی ظلم شده ؟؟؟

قبول دارید که اکثر مردها خودخواه و مغرور هستند و حاضر نیستند که اشتباهشونو قبول کنند ؟؟؟؟

باور کن بعضی اوقات نمی دونم چه جوری باید رفتار کنم یا چکار باید بکنم ؟؟؟؟

ای کاش یکی بود خیلی خوب مارو راهنمایی می کرد ، هر مشاوره ای هم بریم درست نمی شه ، چون تا زیر یه سقف با کسی زندگی نکنی ، نمی دونی چه اخلاقهایی داره .

Lilypie Pregnancy tickers
من یه روز تصمیم گرفتم که از همه خانومهای اطرافم ، چه دوست ، چه آشنا ، چه همسایه ، چه همکار و چه فامیل یه آمار بگیرم راجع به ارتباط با مردها ...

اکثرشون شاید هم صد در صدشون نظر دادند که ای کاش ازدواج نکرده بودیم و راضی نبودند .

تازه هر کدوم هم با یه طبقه اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی بودند ، ولی همه یه نظرو داشتند ، آخه چرا ؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان. منم مشکلم مثل شماست و چیزی که عذابم میده اینه کم همسرم قبل ازدواج درونگرا بود و خیلی اجتماعی نبود با من که ازدواج کرده مروداتش زیاد شد ولی الان همش دلش میخواد با دوستاش باشه !!

دریا جان واقعا مردها خودخواهند من این حرف رو هر روز میزنم!! تازه من که مشکلاتم از همه شما بیشتره چون همسرم برای پیشرفت خودش اومده تهران و من مجبورم به خاطر کارم شهرستان باشم با یه دختر دو ساله!!

من که هر روز به خودم میگم چرا ازدواج کردم؟؟؟ بهترین کار رو داشتم، مستقل بودم با کلی توانمندی و آینده خوب حالا هی باید فقط حرص بخورم و همسرم فقط به فکر خودشه!!!
ونوس جان خوب دوباره برگرد سرکار ، چرا نشستی توی خونه ؟؟؟

بچه رو بزار مهد و خودت برو دوباره سر کار . نشین تو خونه ، بشور و بپز ، آخرش چی ؟؟؟؟؟

به نظرم باید همه خانومها خودشونو قوی کنن ، و گرنه مردها همش می زنن توی سرشون و بهشون زور می گن ، ولی اگه یه زن بتونه قوی باشه ، هیچوقت مرده جرات هر چیزی و هر کاری رو پیدا نمی کنه .

من جاریام رو که میبینم هیچ هنری ندارن فقط بلدن مردهاشون رو خر کنن و پولاشون رو بالا بکشن و کیف کنن به این نتیجه میرسم تو مملکت ما به جز یه تعداد استثنا ازدواج فقط برای زنهای خونه دار زرنگ و دو رو و ریا کار خوبه که یه نفر مخارجشون رو بده و اونا هم کیف کنن و خیلی هم تو قید و بند درک شدن و فهمیدن نباشن در واقع تصور اونا از فهمیدن اینه که یکی نیازهای مالی شون رو درک کنه و تامین کنه!!! والا به قول دریا جون بقیه زنها اکثرا ناراضی هستن!! البته کاری به تعداد معدود اشتثناها ندارم
دریا جون منم مثلا مثل همون زنهای قویم تو محل کارم همه ازم حساب میبرن ولی چه فایده تو زندگی اینها ارزش نیست باید دو رو باشی و کار والا براساس توانمندی و قدرت ذهنی از پس این مردها بر نمیای!! باید نامرد باشی اساسی
یه جاری دارم نه ادب داره و نه شعور ولی فقط بلده از صبح آرایش کنه و هی مجیز شوهره رو بگه!! برادر شوهرم فوق لیسانی با یه سمت مهم خر این زنه بی هنره!! حالا اگه یه زنه باشعور داشت براش دم درمی اورد.

من و همسرم خیر سرمون دکتری داریم و مثلا مدرسیم!! چه فایده اینگار به جای درس می نشستم مکاری و دو رویی یاد میگرفتم موفقتر بودم
عزیزم تو که تهران خونه و زندگی داری ، خوب پاشو بیان اینجا ، تو تهران هم برو سر کار ، هم دیگه پیشه شوهرت هستی ، هم خونه و زندگیت زیر دسته دوستاش و فک و فامیلش نمی یوفته ...

توی این دوره زمونه نباید دور از شوهرت باشی ؟؟؟ خودت که منظورمو می فهمی چیه ؟؟؟؟

خیلی خوبه که قوی هستی ، منم همش می گم خوبه قوی هستم ، اگه ضعیف بودم که دیگه هیچ چی .

به نظرم که مردها واقعا بی منطق و زورگو هستند و فقط و فقط و فقط به فکر خودشونن

من همش به واسطه شغلم با زنهای تحصیلات عالیه سروکار دارم به جز چند نفر همه داریم مینالیم!! در عوض یه همکار داریم شوهرش جرات نداره حتی مادر و خواهرش بیان پیشش و یا بره با دوستاش بگرده اونوقت مثل چی در خدمت زنشه!! در عوض من همه جوره به همسرم و خانواده اش لطف داشته و دارم و اصلا هم سعی نکردم همسرم رو محدود کنم یا به قولی پست مدرن برخورد کردم در عوض همسرم فقط و فقط به فکر خودش و خانواده اش هست و همش میگه تو خودت توانایی و نیاز نداری کسی کمکت کنه!! انگار باید خودتو به ظاهر به ذلت بزنی تا این مردهای خودخواه ایرانی هواتو داشته باشن بعد اساسی حالشون رو بگیری!!!
من هم شاغلم وهزینه عمده زندگی از درآمد منه ولی من برعکس خیلی از زنها کار را مایه اصلاح مرد نمیدونم یا حساب بردنش شوهر من انتظار داشت منم کارکنم وکار باعث میشه زن حقوق بیشتری در زندگی انتظار داشنه باشه ووقنی ارضا نشه فقط سرخورده میشی مردهم لجبازی میکنه
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود