2777
2789
عنوان

یک تنهایی عمیق....

| مشاهده متن کامل بحث + 5162 بازدید | 57 پست
دریا جون من تو دوره دکتری بورس شدم نمیتونم که الکی ول کنم بیا تهران. برای استاد دانشگاه مثل معلمهای آموزش و پرورش حق تبعیت از همسر وجود نداره!! اگه ول کنم باید کلی پول بدم بعد تهران کو کار؟؟ همه دانشگاهها پرن؟؟
دقیقا حرفه دله منو زدی ، توی این زمونه ، مثل اینکه هر چی بی هنر و بی سلیقه باشی ، کارات بیشتر پیش می ره .

منم دقیقا مثل شما هم تحصیلات بالا دارم ، هم در عرض یک ساعت کل خونه و زندگی رو مثل گل می کنم ، همه کارهای خونه و بیرون هم با خودمه ، از خرید و دکتر و اتوشویی و کارواش و خلاصه همه چیز با منه ، آخرش هم من زنه خوبی نیستم و همه حرفی رو باید تحمل کنم .

وقتی هم مهمون داریم ، قبل از اینکه مهمون بیاد ، عادت دارم که همه کارامو بکنم و با مهمون بشینم و هیچ کاری نداشته باشم ، تازه شاغل هم هستم ، ولی دوستایی دارم که باور کن وقتی ما رو دعوت می کنن ، ساعت 9 شب تازه یادشون می یوفته که میوه بشورن یا سالاد درست کنن ، تازه خونه دار هم هستند ، بعد بیا و ببین شوهراشون براشون چی می کنن .

البته اینها رو گفتم که بدونید هر چی با لیاقت تر باشی ، کارت بیشتر لنگه ، نمی خواستم از خودم تعریف کنم فقط می خواستم بگم که باید شانس داشته باشیم که نداریم .

من یکی از اصلا از مردها خوشم نمی یاد ....................

Lilypie Pregnancy tickers

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صفورا جان زنهای شاغل هم تو محیط کار باید حواسشون باشه بهشون ظلم نشه هم تو خونه!! اینم از فواید فرهنگ مردباور کشور ماست که از مردسالاری هم بدتره چون تو فرهنگ مردباوری زنها هم علیه زنها هستند!!!
دریا جون دقیقا مثل من ولی تازگی پیش یه مشاور رفتم کلی باهام دعوا کرد گفت شما خودتون مردها رو خراب میکنید بس که مسئولیت همه چیز رو به عهده میگیرید گفت یه مدت همه چیز رو رها کن و بسپار به همسرت و فقط لذت ببر!! ولی نمیدونم من میتونم تحمل کنم کارها تا مدت نامعلوم رو زمین بمونه یا نه!!! چون همسرم این مدلیه که کلی باید بگذره تا یه کاری بکنه
ونوس عینه منی ، دقیقا مثل خوده خودم .

متاسفانه من اصلا نمی تونم کارها رو به شوهرم بسپارم ، می دونم که خودم بدش کردم ، می دونم ، ولی خوب اینم مدله منه دیگه ، بهش می گم برو میوه بخر ، می ره مثلا 4 تا هندونه می خره ، آخه ما دو نفر چرا چهارتا ؟؟ خوب میوه رو باید تازه تازه خرید ، می گی این دره کابینیت مشکل پیدا کرده ، می گه مگه من نجارم ، خوب یه نفرو بگو بیاد درستش کنه ، پولشو می دیم ، نمی دونم چرا مسئولیت هیچ کاری رو قبول نمی کنه ، بعدشم بیشتر بیرون از خونه هست و اونقدر دیر می یاد که من دیگه نمی تونم بهش بگم این کارارو برام بکنه ...
وقتی هم می یاد اونقدر قیافته خسته و عصبی می گیره که من دیگه جرات نمی کنم چیزی بگم ، می دونم همش فیلمه ، ولی خوب حوصله حرف و جر و بحث اصلا ندارم ، بنابراین همیشه باید کوتاه بیام و چیزی نگم .

این بدترین مدلشه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

خلاصه خیلی گرفتار و تنها هستم
Lilypie Pregnancy tickers
دریا جون میفهمم چی میگه منم خودم اعصابم خورد میشه یه کاری رو زمین بمونه و همسرم همش از این اخلاق من سواستفاده میکنه!! به خدا 6 ساله ازدواج کردم از بس حرص خوردم انگار 20 سال گذشته و من که دختری پر شور و حال و فعال بودم افسرده شدم!! همش یه بغض غلتان تو گلومه و با کوچکترین چیزی عصبانی میشم!! اصلا هم حوصله فیلم بازی کردن جلو شوهرم برای گول زدنش رو ندارم!! آخه ما انسانیم چرا نباید صداقت جواب بده و همش باید با حرف و تظاهر گولشون بزنی؟؟
به نظر من مردها مثل بچه ها ساده هستند هنر زن در اینه که قلق شوهره را بدونه وبا صبر وحوصله تبدیلش کنه به چیزی که می خواد...واقعیتش کوچکتر از اونن که بتونن یک زن با این همه پیچیدگی روحی را ارضا کنند ماها باید عرضه مدیریت احساسی ـآنها را داشته باشیم هرچند خیلی سخنه وصبر فراوان میخواد ماها باید دایره دوستی های زنانه مون را بیشتر کنیم وبا هم خوش باشیم اونها که کاری از دستان کوچکشون برنمیاد به ما پناه آودردن که سر وسامونشون بدیم وازآلاخون والاخونی درشون بیاریم وفرشنه های مهربون این پینوکیوها باشیم.....همشون عین شخصیت پینوکیو هستند وزنهابتید فزشته مهربون باشن
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
چقدر این مردا شبیه همن...شوهر منم قبل ازدواج خیلی خجالتی و کم رو بود همینکه ازدواج کردیم نمیدونم چی شد خدای کانفیدنس شد! بی مسئولیتیاشم که تمومی نداره.صبح ساعتای 9 میره سر کار تا 12-1 شب
منم که هیچی.با خودش نمیگه یه زن تنها تو یه شهر غریب اخه حقشه اینقدر تنهایی بکشه
اینقدر در این مورد باهاش کلنجار رفتم و فک زدم که دیگه واسم انرزی نمونده که ازش بخوام تغییر کنه
حالا یه مدته اصلا کار به کارش ندارم.هیچی بهش نمیگم.من درسمو میخونم و سعی میکنم سرمو گرم کنم یه طوری
اونم که خنثی.هی اینم از زنگیه ما...
*****و حالا سورپرایزی دوباره *****

شوی یک روزه حراجی از 10 % تا 50% فقط و فقط به علت مسافرت چون هفته اینده برای اوردن کارای جدید مسافرم

این فرصت طلایی رو از دست ندهید (فقط و فقط یک روز )

زمان شو : پنج شنبه 11 خرداد از ساعت 11 تا 8 شب

مکان: سعادت اباد خیابان علامه جنوبی کوچه 34 شرقی پ 13 واحد 1 09381554314

وبلاگ رو اپ کردم با عکسای جدید http://www.niiniicenter.mihanblog.com/ یه عالمه کار دیگه هم هست که عکسشون تو وبلاگ نیست

این هم ادرس کلوپم http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14559&ChatDate=8-3-1391

دوستدار همه ی شما مامان سروش (شیما)
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
من هم تنهایی عمیقی رنج میبرم ولی نه از مدل شما.................
من شوهرم با دوستاش نمیره بیرون کارش خیلی سخته............چرخشیه کارش الان که دارم مینویسم خونه نیست حتی شبا هم تنهام نمیدونم تا کی این کارو باید انجام بده دلم گرفته خیلی که چرا باید تنها باشم وقتی شوهر دارم چرا باید تنهایی جمعه ها برم مهمونی وقتی شو شو دارم ولی شو شو روزهای تعطیل هم سرکاره..............نورزو سرکاره..................مسافرت نمیتونیم بریم چون سرکاره ای خدااااااااااااااااااااااااااااا چرا آخه.................
گویند حکیم است و گنه می بخشد/گیرم که ببخشد ز خجالت چه کنم