2777
2789
عنوان

دل شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 18 پست
نه نمی تونم برای رشتم خیلی زحمت کشیدم من هوش معمولی ندارم و از همه ادم ها زده شدم روحیم خیلی آسیب دی ...

فکرت اشتباهه اگه یه همدم داشته باشی روحیه ات بالا میره  میتونه در راه رسیدن به هدفت کمکت کنه 

اول باید روحیه و اعتماد بنفست بدست بیاوری 

تا بتونی موفق بشی

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
فکرت اشتباهه اگه یه همدم داشته باشی روحیه ات بالا میره  میتونه در راه رسیدن به هدفت کمکت کنه&nb ...

دیگه به هیچ ادمی اعتماد ندارم اصلا انقدر زخم دیدم که هیچوقت التیام پیدا نکنه تنها فکرم اینه به جایی برسم و خواهر برادرم و خوشبخت کنم تمام این همه سال با اینکه در س های دبیرستان رو جهشی برا خودم خوندم و کار های دیگه اما همیشه خواهر و برادرم از نظر تحصیلی حمایت کردم من کار هایی بلدم که هیچ کس به مغزش خطور نمی کنه اما میدونم اگه برم از خونه خواهر و برادرم اعذاب می کشند نمیخوام تمام این اعذاب های من برای اون ها تکرار بشه فقط میخوام یک روزی ازش انتقام بگیرم داغ نداشتن من بمونه رو دلش تو بدترین وضعیت بهش بخندم از روش رد بشم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیگه به هیچ ادمی اعتماد ندارم اصلا انقدر زخم دیدم که هیچوقت التیام پیدا نکنه تنها فکرم اینه به جایی ...

منظورم این نیست از اونجا بری 

یه کسی داشته باشی باهاش درد،و دل کنی راحت 

درکت کنه کمکت کنه از نظر روحی بهت کمک کنه 

مواقع ناامیدی به حرفت گوش،کنه 

هرچن مجازی باشه

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷