2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

77 بازدید | 5 پست

دخترا مگه آزمون رغبت و توانایی مهم نبوده؟آخه توی تمامی آزمون و نظرات معلم من برای بعضی رشتههااصلا مناسب نبودمودرسمم برای اون رشته خوب نبوده امااونوالف اوردم بانمرهی۹۰وخوردی امابرایتجربیکهخوببودمومعلماودوستامم می گفتنوکمبودنمراتممجبرانکردمو۲۰همشدم تجربی الویت ب آوردم آخه چرا احتمال اینکه توی سایت مای مدیون اشتباه شده باشه چقدره؟یک شنبه قراره برم هدایت تحصیلیم رو بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه

شما 14 ب بالا میتونی بری تجربی

اما وقتی درست ضعیفه ب نظرت میتونی از پس درس های تجربی بر بیایی؟

من دوستایی داشتم صبح تا شب درس میخوندن و اخرش علوم ازمایشگاهی اوردن

تجربی برای کساییه که سه سال باید درس بخونن تا رشته های خوبو بیارن

رشته های تاپو که دارم میفروشن

نه شما 14 ب بالا میتونی بری تجربی اما وقتی درست ضعیفه ب نظرت میتونی از پس درس های تجربی بر بیایی؟من ...

خوب من امسال همه ی درسام ۲۰ بود فقط هفتم و هشتم کم کاری کردم بخاطر دوتا دوستم وقتی نهم اومدم گفت کمبود نمراتم ۱۵ هست منم تلاش کردم که کامل شد الان موندم چرا ب آوردم و اینکه فقط پرسیدم احتمال خطاش وجود داره یانه

نه شما 14 ب بالا میتونی بری تجربی اما وقتی درست ضعیفه ب نظرت میتونی از پس درس های تجربی بر بیایی؟من ...

بعد برای تجربی من کل وقتم و می خوام بزارم کلی تحقیق کردم تا بهش رسیدیم خودم سختی هاش رو می دونم اینکه پشت کنکور موندن و افسردگی و از درس زده شدن و راهکارها و...... میخوام بدونم کسی بوده که اینجا برای سال پیش هدایت تحصیلی مای مدیون با واقعیش فرق داشته باشه یا نه