2777
2789
عنوان

دل شکسته

250 بازدید | 18 پست

امروز خیلی اتفاقی از مسجد می‌و مدم خونه مادرم رو تو ماشین یه مرد غریبه دیدم مادرم منو دید ولی من خودم رو زدم به کوچه علی چپ رفتم داخل خونه کتاب می خوندم امد بالا سرم  فحش های  رکیک .........داد و گفت تو باید بمیری میخوای به بابات بگی اره بعد به قرآن منببینم هم نمیگم نمیخوام خواهر برادرم بچه طلاق بشنددر خونه رو قفل کرد جور با چاقو افتاد به جونم و سرم رو به اینور انور زد و انقدر زدم به خدا خونه بالا آوردم بابام امد خونه گفت چی شده چخبره دوباره به من حمله کرد جوری من رو می زد که همسایه ها بجای من گریه می کردن من خیلی ضعیفم اگه یه ضربه کوچیک بهم بخوره استخوانم در میره خیلی گریه کردم خیلی توان حرف زدن ندارم کسی هم ندارم کمک بخوام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کل ماجرا اینقدر هولناکه که نمیتونم باور کنم و واقعا امیدوارم ماجرا ساختگی باشه

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

چه مادر سنگ دلی زده به سیم اخر 

خیلی مظلومی خدا کمکت کنه 

احتمالا بابات دوست نداره جدایی برات مهم نیس

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
خب میگفتی چون تو ماشین غریبه دیدمش اینطوری میکنه

اره چندین بار دیدم بخدا هیچی نگفتم همش بهش کمک می کنم کنکور هم باید بدم همش براش خرج می کنم من خیلی دلم برای خواهر برادرم می سوزه از بچگی مادرشون بودم خیلی اذیتم می کنه خیلی خدا رو صدا کردم خیلی ادم متدینی هستم اما یکبار هم چیزی نگفتم

کل ماجرا اینقدر هولناکه که نمیتونم باور کنم و واقعا امیدوارم ماجرا ساختگی باشه

حقیقتهاز بچگی اعذاب کشیدم ریختم تو خودم انقدر زجرم داده همش آرزوی مرگ دارم هیچوقت طعم محبت والدین نکشیدم 

چه مادر سنگ دلی زده به سیم اخر  خیلی مظلومی خدا کمکت کنه  احتمالا بابات دوست نداره جدایی ...

همش فکر می کنه میخوام به بابام بگم به قصد کشتن منو می زنه بخدا خون بالا میارم  انقدر خدا و امام ها رو صدا کردم دیگه بریدم از زندگی هر وقت با اونا دعواش بشه منو میزنه و فحش های رکیک....

همش فکر می کنه میخوام به بابام بگم به قصد کشتن منو می زنه بخدا خون بالا میارم  انقدر خدا و امام ...

چون فکر میکنه ضعیفی هیچی نمیگی 

یه کم قوی باش نمیگم روش دس بلند کن 

باهاش بلند حرف بزن اجازه نده بزنه تو را

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
چون فکر میکنه ضعیفی هیچی نمیگی  یه کم قوی باش نمیگم روش دس بلند کن  باهاش بلند حرف بزن ا ...

من باهاش حرف می زنم بدتر حمله می کنه همش براش کار انجام میدم به من میگه که اگه حرفی بزنی خواهر و برادرت رو هم می زنم ا‌ون بیچاره ها هم من بزرگ کردم مثل یه مادر تحمل ندارم بخدا بابامم هی تحریک می کنه منو از خونه بندازه بیرون تا راحت به کاراش برسه 

من باهاش حرف می زنم بدتر حمله می کنه همش براش کار انجام میدم به من میگه که اگه حرفی بزنی خواهر و برا ...

خیلی وحشیه نمیشه باهاش حرف زد همه منو می شناسن ادم خوبی هستم همش فحش های زشت بهم میگه و داروی گیجی میریزه تو غذام چون درس میخونم حافظم آسیب می بینه

من باهاش حرف می زنم بدتر حمله می کنه همش براش کار انجام میدم به من میگه که اگه حرفی بزنی خواهر و برا ...

خوب با بابات حرف بزن بهش بگو یا پدر بزرگی مادر بزرگی از اقوامی کسی که نفوذ داشته باشه 

یا تهدیدش کن بگو اگه بزنی به بابام میگم

خوب با بابات حرف بزن بهش بگو یا پدر بزرگی مادر بزرگی از اقوامی کسی که نفوذ داشته باشه  یا تهدی ...

همش منو بابام رو می پاعه نمیزاره اصلا طرف پدرم برم همش به من میگه چرا درس می خونی تو احمقی منو ببین چقدر خاطر خواه دارم تو رو بزور بندازمت از خونه بیرون اگه مثل من باشی بهتر از اینکه به پرو پای من بپیچی همش با دوستای مثل خودش در ارتباطه همش می خواست منو مثل خودش کنه ولی من پای عقایدم موندم یکبار جلوش وایسادم با چوب زد فرق سرم تا یه هفته منگ بودم

همش منو بابام رو می پاعه نمیزاره اصلا طرف پدرم برم همش به من میگه چرا درس می خونی تو احمقی منو ببین ...

این مادرته یا دشمنت

عزیزم باید عروسی کنی بری به نفعته

این مادرته یا دشمنت عزیزم باید عروسی کنی بری به نفعته

نه نمی تونم برای رشتم خیلی زحمت کشیدم من هوش معمولی ندارم و از همه ادم ها زده شدم روحیم خیلی آسیب دیده هیچوقت نمیخوام با هیچ ادمی حتی هم صحبت بشم یه روزی امیدوارم ببینهدمن به کجا رسیدم و اون کجاست اون روز منم ساده از کنارش میگذرم