2777
2789
عنوان

جاری مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 96 پست
خود خوری نکن ..اگه واقعا۱۰۰ در صد مطمعنی ایشون برا وقت گذرانی میان تهران ..خجالت رو بنداز دور ..وقتی ...

اون که برا وقت گذرونی میادو من شک ندارم

چون شهرشون دکتر خوب خیلی زیاد داره

یکی دوتام خواهرم معرفی کرد بهش 

ولی گفت نه فقط همین دکتر میارم نتیجه گرفتم

نمیدونم چه نتیجه ای دقیقا

اون یکی جاریم یبار بهم گفت این دکتررو من بهش معرفی کردم میدونستم اسیرت میکنه اینجوری به این بهونه لال میشدم نمیگفتم

که من اصلا ادامه ندادم که بازم بگه چون حوصله خاله زنک بازی ندارم

من تا الان خیلی احترام گذاشتم سر خانواده همسرم و هیچ مشکلیم نداشتیم تا الان ولی تهران که میان همسرم ...

شما اشتباه من نکن منم مثل شما بودم حالا جاریم با شوهرش وبچه 5 نفر بودن خونه من هتل بود براشون انقدر پررو بودن ما میخواستیم بریم مسافرت قبلش میومدن خیلی راحت میگفت شما برید ما اینجا هستیم به خدا ما رفتیم شهرشون. یه ناهار نخورده با بچه کوچک به شوهرش گفت بگو برن ما میخواهیم بریم خونه مادرم. دفعه بعد از خجالتش دراومدم چند بار زنگ زد گفتم نیستیم الان 5سال نیومدن ما هم نرفتیم. راحت واسوده 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا حرف زیاد گردن بقیه میندازه  و تا الان چندین بار میشده دعوا راه انداخت ولی چشم پوشی کردم&nb ...

بهترین راهش همینه من الان یکساله معنی زندگی میفهمم😁😁درسته اون با سیاست بود ومن ساده و منو توجمع بد کرد ولی ارزشش رو داشت آرامش الانم رو مدیونشم😝😝

ولی نصیحت من به تو اینه با شوهرت حرف بزن و ازش اول حرفاتون خواااهش کن درکت کنه.بعد بگو.اگ ناراحت شد ...

هکین کارو کردم

باز یکم سر حساب اومده

اوایل که میگفت اصلا چرا میگی جای غیر خونه ما بره اینجا راحته😕

چون شوهرم خونه مجردی داشته به خیال اون موقع که همه میومدن خونش میموندن فک میکرد الانم اونجوری

که گفتم من نوکر مردم نیستم ۲۴ساعت

اگه اینارو نگفته بودم که کل ده روز نه تنها اون هرکس میومد گردنم بود

خرجش که هیچی خواهر من تازه بچش مثلا زنگ میزنه عمو داری میای خونه من بستنی و اناناس میخوام اناناااا ...

خب نخرید واجبه رک بگید گرونه 

منم اوایل ازدواج از این چیزا رفته تو پاچم الان رک شدم با همه

اً
شما اشتباه من نکن منم مثل شما بودم حالا جاریم با شوهرش وبچه 5 نفر بودن خونه من هتل بود براشون انقدر ...

خوش به سعادتت 

کاش منم ی وردی دعایی چیزی بود میخوندم پاش بریده میشد

بهترین راهش همینه من الان یکساله معنی زندگی میفهمم😁😁درسته اون با سیاست بود ومن ساده و منو توجمع بد ...

راحت شدی ..استار ترم اگه زرنگ باشه شوهرشم حرفش نبود ..جاریش امد سرد بر خورد کنه ..بگه سر دردم بره زود اتاقش ..عذا براش بکشه خودش نخوره یا چمیدونم‌کم محلی دیگه نمیاد بعصیارو باید بی حرمتی کنی زیر زیرکی تا یاد بگیرن مخل اسایش بقیع نسن 

خب نخرید واجبه رک بگید گرونه  منم اوایل ازدواج از این چیزا رفته تو پاچم الان رک شدم با همه

شوهرم میخره 

و هرچی من بهش میگم میگه اصلا چرا میگی مهمونن

البته نه تنها برا اونا کلا بسیار دست و دل بازه

دو تاپیک اخر منو جون من بخون. تا بببینی این نی نی سایتیا چی هستن. منم برا مهمون مشورت خواستم اولش ...

رفتم تاپیکت خوندم 

جالب بود واقعا نظرات 

اولش اونجوری گفتن بهت بعد بهت تو‌پیدن

ببین اوایل ازدواجتون هست و‌با شوهرت رودربایستی داری و اونم مقاومت میکنه 

یکم بگذره بهتر‌ میشه اوضاع

منم بالاتر گفتم ۱۰ سال پیش خیلی سر رفت و امد ناجور خانواده ها اذیت میشدم 

میگفتم بابا ما تازه ازدواج‌کردیم چه معنی داره تند تند میان خونمون مهمونی ولی شوهرم درک‌نمیکرد میگفت داداشم خط قرمزه منه 

خیلی اذیت شدم تا بالاخره شوهرم فهمید من‌ و الان بچه اش خط قرمزشیم 

خلاصه درست میشه ایشالله ولی از من نصیحت همیشه تو فرصت مناسب با کلمات مناسب حست‌به همسرت بگو و نزار تو‌دلت بمونه 

راحت شدی ..استار ترم اگه زرنگ باشه شوهرشم حرفش نبود ..جاریش امد سرد بر خورد کنه ..بگه سر دردم بره زو ...

هکه این کارارو کردم

دفه پیش هندزفری کردم گوشم دوساعت پیاده روی کردم تو خونه و بعدم خوابیدم

بازم نفهمید که نفهمید که نفهمید 

یا بهتره بگم خودشو زد به نفهمی

راحت شدی ..استار ترم اگه زرنگ باشه شوهرشم حرفش نبود ..جاریش امد سرد بر خورد کنه ..بگه سر دردم بره زو ...

آره والا راحت شدم الان دیگه توهمون جمع های دورهمی هم نیاز نیست تحملش کنم چون همه میدونن جایی باشه من پامم نمیزارم😂😂

خوش به سعادتت  کاش منم ی وردی دعایی چیزی بود میخوندم پاش بریده میشد

اگر چند بار زنگ زد جواب نده  یا بگو خدایی نکرده مریض شدم الانم کرونا بهونه خوبیه چند تا هم سرفه کن. ولی به خدا بعضی ها خیلی پررو ان. من بارها بوده خونمون بودم از شمال برمیگشتن یه سره خونه ما بودن من نبودم شوهرم خونه بود میومدن کل لباساشون تو لباسشویی من شستن. ولی من تا به حال یه بار حمومش نرفتم  

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
هکه این کارارو کردم دفه پیش هندزفری کردم گوشم دوساعت پیاده روی کردم تو خونه و بعدم خوابیدم بازم نف ...

اصلا این سبک‌کارها مثل بی محلی یا کار کشیدن از مهمون جواب نمیده 

من این داستان با خواهرشوهرم دارم هر چی بیشتر شل کنی اون بیشتر احساس راحتی میکنی و خودی میدونه خودشون رو ‌بهترین کار تعارف نکردن و عصبانی بودن و گفتن حقیقته 

شوهرتون به داداشش برسونه که خانمم با این شرایط راحت نیست معذبه و وقت مهمون داری نداریم درگیریم