2777
2789
عنوان

جاری مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 96 پست
اصلا باید با خواهرشوهری مادرشوهری چیزی صحبت کنه. بگه خدایی نکرده بچش مشکل حادی داره که به فکر دکتر د ...

دفه پیش که باهاش رفتم دکتر 

در اتاق دکتر باز بود

دیدم داره بهش میگه خانم من برادرزادم مطبش شهر شماست 

چرا بچه ای که الرژی داررو میاری تهران ببر اونجا مشکلیم باشه زنگ میزنه میپرسه ازم

منم به مادرشوهرم گفتم یبار اینجوری گفت

دکتر بهونس بخدا

وای ..خوش بحال ریلکسش کنن تقصیر شوهرست که اولن اجازه میده دوما خودش نمیاره سوم حتما پول میده بهش خان ...

من تا الان خیلی احترام گذاشتم سر خانواده همسرم

و هیچ مشکلیم نداشتیم تا الان ولی تهران که میان همسرم احساس میکنه خونه ما هتل اوناس چندین بار باهاش سر این بحثم شده و درست نشده

واقعا فکر میکنم باید یبار برا همیشو اینو تموم کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو تاپیک اخر منو جون من بخون.

تا بببینی این نی نی سایتیا چی هستن.

منم برا مهمون مشورت خواستم

اولش همه زدن سرم چراااا تحمل میکنی

بعد ک گفتم همه گفتن خجالت داره.

در حالیک با اینکع کارم خوب نبود

شوهرم درکم کرد و منو بوسید و گفت داداشمه و فلان.

تو هم برو خونش ۷ روز واستا  بگو من به شوهرم گفتم نریم زشته. شوهرم گفته چه زشتی اونام هردفعه هم ...

بدبختی اینه من همچین ادمی نیستم خونه مادرخودمم بدون دعوت نمیرم 

وچون هردو کارمندیم اصلا بیشتر از ۴روز سفر نمیریم

من با خواهرم بحثم شد و خیلی حرف بارم کرد باز مخواست بیاد خونمون ..پیام دادم دوری و دوستی ..ولی بعدا باز معدرت خواست و امد خونمون منم تعارف زدم ..خب اولس خوشم نمیمومد ازش و از کاراش ولی بعدا که باز خوب شدبم ..دلم خواست بیاد

باید شوهرت همکاری کنه..که فکرمیکنم نمیکنه شماهم خرج گردنش بنداز..شام ونهار وتنقلات وبیرون رفتن وو.. ...

شوهرم بدبختی کلا خرج کنه برا همه چی و با اینا نمیشه مشکلو حل کرد

دو تاپیک اخر منو جون من بخون. تا بببینی این نی نی سایتیا چی هستن. منم برا مهمون مشورت خواستم اولش ...

عزیزم

واقعا نمیشه گفت اخه

منم صرفا برا خالی شدن اومدم تاپیک زدم

وگرنه کاری از دستم برنمیاد

کاش یکم ادمای بی ملاحظه به خودشون بیان

بدبختی اینه من همچین ادمی نیستم خونه مادرخودمم بدون دعوت نمیرم  وچون هردو کارمندیم اصلا بیشتر ...

خود خوری نکن ..اگه واقعا۱۰۰ در صد مطمعنی ایشون برا وقت گذرانی میان تهران ..خجالت رو بنداز دور ..وقتی زنگ‌زد بگو معدرت من نمیرسم ازتون پزیرای کنم و اصلا کاری پیش امده ..نمیدونم از ای جور حرفا ..و به شوهرتم بگو زنگ‌زدن بیا دنبالمون رفتی من از اوور میرم خونه ی مادرم 

من با خواهرم بحثم شد و خیلی حرف بارم کرد باز مخواست بیاد خونمون ..پیام دادم دوری و دوستی ..ولی بعدا ...

شما باهم خواهرید بلاخره خواهر برادر از رگ و ریشه همن 

من جاریمه 

واقعا نه تمایل دارم زیاد قاطی شم

نه نسبت خونی دارم که دلم بخواد باهاش وقت بگذرونم

یه دعوای زرگری راه بنداز وپاشو براهمیشه ببر از خونت اااااااخ چندش ترین موجود زمین جاریه

کلا حرف زیاد گردن بقیه میندازه 

و تا الان چندین بار میشده دعوا راه انداخت ولی چشم پوشی کردم 

این دفه خرف بیخود بزنه دعوا راه میندازم که راحت بشم هردفه داره فواصل مزاحم شدنش کوتاه تر میشه

عزیزم واقعا نمیشه گفت اخه منم صرفا برا خالی شدن اومدم تاپیک زدم وگرنه کاری از دستم برنمیاد کاش ی ...

ولی نصیحت من به تو اینه با شوهرت حرف بزن و ازش اول حرفاتون خواااهش کن درکت کنه.بعد بگو.اگ ناراحت شد بگو من همه حرفام دردو دلامو ب تو میگم نه به کسه دیگ.توضیح بده تو مشقت هستی و ازش راه حل بخواه یا راه حل بده.هیچکی جز اون نمیتونه حل کنه

شما باهم خواهرید بلاخره خواهر برادر از رگ و ریشه همن  من جاریمه  واقعا نه تمایل دارم زیا ...

باید خجالت رو بزاری کنار، خداروشکر بچه مشکلی نداره

شما حرف یاده رو نمیتونید بزنید،ولیدایشون با کمال پررویی سو استفاده میکنه

دفه بعد زنگ زد بگو عزززم شرمنده شرایط پذیرایی ندارم،و خداروشکر بچه سالمه انقدر داروییش نکن

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

یعنی تو که کارمندی پابه پای طوهرت کار میکنی و خرج خونه میدی نمیتونی برا اسایش خودت از شوهرت بخوای هر چند با دعوا که ایشونو راه نده ..نمیدونم بخدا ..باز شوهر من هر ی میاد نونمون مثلا باهاش حرف میزنن کلش تو گوشیه یا میره اناق در نمیاد ولی من برعکسش بگو بخندم میگم خجالت زده نشه ..وخوب دیگه خیلی کم سالی چند بار مگه برامون مهمان بیاد