2777
2789
عنوان

جاری مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 96 پست

عزیزدلم مرگ یکبار شیون یکبار

با اینجور افراد باید عین خودشون صریح و بی پروا صحبت بشه..پس خجالت و کم رویی رو بگذارید کنار

عجیبه میاد اونجا بن میشه؟ما میاییم خونه اقوام با اون حجم از شلوغی والودگی هوا بن نمیشیم ولحظه شماری میکنیم برای برگشت..

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
بزنگ بگو سفر کاری برامون پیش امده یا چمیدونم دعوتیم خونه ی یکی از دوستان شهر دیگه فلان روز ..

یبار قبلش برنامه ریختیم رفتیم سفر پام رسید تهران زنگ زد شوهرم بیا دنبالم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیده امدین ..وقتی زنگ زد مخواستین بگین هنو ز سفریم ..بیاد ببینه هستینم بگو تازه اومدیم با سردی ..خودس میفهمه ..ولی اگه واقعا برا کارای ضروری میاد ولش کن ولی برا تفریح و خوش گدرانی ..میاد باهاش بر خورد کن

😕😕😕😕  من نمیتونم این حجم از پررویی رو تحمل کنم  حالا بچه خواهر شوهر من اونقد باادبه ...

بخدا برا خورد و خوراکش و اینا نیست نوش جونشون

ولی واقعا من بعضی وقتا تا ۸-۹شب سرکارم

واقعا انصاف نیس بیام خونه به اراجیف اون گوش بدم یا پذیراییشو کنم

اگر دلیل موجه داشت میگفتم کار داره کرفتاره

ولی عملا براش تفریح شده

الکی بچرو خیلی مریض جلوه میده مثلا میگه وای دکتر گفته جرا انقد دیر اوردیش اصلا کلسیمش صفر شده

اون دفه ازمایشش خونه ما بود خواهرم پزشکه 

میگفت دریغ از ی کمخونی ساده همه چیش نرماله همش بهونس فقط لذت میبره از اومدن تهران 

چقد راهه تا شهر خودشون ؟

که شوهرت رو میکشونه دنبالشون 

بری بیاریش اسکان هم بدی شهربازی هم ببریشون 

😐😐😐

خیلی رو میخاد بخدا 

من داداشم مجرده  وقتی شوهرم نباشه بخاد جایی ببرتم بخدا روم نمیشه یک بار که برد 

عزیزدلم مرگ یکبار شیون یکبار با اینجور افراد باید عین خودشون صریح و بی پروا صحبت بشه..پس خجالت و کم ...

بخدا من اصلا تا خالا یبارم خونشون نموندم

هردفه رفتیم زورکی مثلا ی نهار دعوت میکنه هرچی میگیم نمیایم میگه نه من میام تهران نمیاید که نیلم دیگه😕

انقد میگه که مادرشوهرم اینا میگن باشه

ما کلا سالی ۴بار بیشترین حالته که میریم ۱بار هردفم بریم خونشون میشه ۴بار 

اونم نهار مثلا میخوریم میریم ردکارمون اینو یکی میدونه با شونصد روز موندن

چقد راهه تا شهر خودشون ؟ که شوهرت رو میکشونه دنبالشون  بری بیاریش اسکان هم بدی شهربازی هم ببر ...

از شهر خودشون با اتوبوس میاد ۱۱ساعته

شوهرم بنده خدا ۴صب باید بره دنبالشون بیارتشون خونه

دو دفس نذاشتم بره رفته خونه خواهرش ولی یروز اونجا باشه روز دوم خونه ماس 

بخدا من اصلا تا خالا یبارم خونشون نموندم هردفه رفتیم زورکی مثلا ی نهار دعوت میکنه هرچی میگیم نمیایم ...

باید شوهرت همکاری کنه..که فکرمیکنم نمیکنه

شماهم خرج گردنش بنداز..شام ونهار وتنقلات وبیرون رفتن وو..

کاری کن بخواد مهمون بیاد خودش بگه نه😉

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
از کجا فهمیده امدین ..وقتی زنگ زد مخواستین بگین هنو ز سفریم ..بیاد ببینه هستینم بگو تازه اومدیم با س ...

اخه تو این مورد همسرم با من اصلا همکار نیست 

مثلا اون دفه سفر رفتیم 

گیر داده بود بهش زنگ بزن بگو ببخشید که ما نیستیم بیایم دنبالت😏

هرکاری کرد زنگ نزدم 

طبیعتا نمیاد الکی بگه نیومدیم

با همسرت حرف بزن دیگه دو تا داداش با هم صحبت کنن..تو هم اصلا زنگ نزن بفهمه مثلا خودتو می گیری 

شوهرش اصلا از پسش برنمیاد

بنده خدا زنگ زده بود اون دفه که دکتر بچه یروزه تو الان ۹روز تو خونه مردمی

میگفت نمیای بچرو ببری 

همش رو دوس منه حرفم میزنی 

باید شوهرت همکاری کنه..که فکرمیکنم نمیکنه شماهم خرج گردنش بنداز..شام ونهار وتنقلات وبیرون رفتن وو.. ...

اصلا باید با خواهرشوهری مادرشوهری چیزی صحبت کنه. بگه خدایی نکرده بچش مشکل حادی داره که به فکر دکتر دیگه بشیم انگار این دکتر به دردش نخورده. مشکل حاد هم نیست تو شهر خودش ببرش دکتر. چرا تو گرونیا مهمون میکنه خودشو جایی. دیگه بی تعارف باید بهش بگن. من جای تو باشم اصلا بااهاش میرم دکتر ببینم‌ماجرا چیه؟ اگه چکاپ ساده بود میگم وااا برا همین هی تو کروناها بچه رو میاری و میبری. خدایی نکرده تصادف کنین تو راه که بدتره

اخه چکاپ چی میاره  شوهرت باید با برادرش صحبت کنه میدونی ما هم‌اوایل ازدواج‌ اینطوری بود که تع ...

مثله من اینه اصلا متوجه نیس اصلا نمیفهمه

مثلا دفه پیش خواهرش ابدا محل بهش نداد 

باز ی کلمه شوهرخواهرش نعارف زده بود بیشتر بمون میخواست ی هفته دیگم بمونه

دیگه شوهرش زنگ زده بود 

دعوا راه انداخته بود مجبور شد برگرده

شوهرش اصلا از پسش برنمیاد بنده خدا زنگ زده بود اون دفه که دکتر بچه یروزه تو الان ۹روز تو خونه مردمی ...

وای ..خوش بحال ریلکسش کنن تقصیر شوهرست که اولن اجازه میده دوما خودش نمیاره سوم حتما پول میده بهش خانم خوش بگدرانه ..ولی خدایش زشته مهمون یک روز دوروز ..شوهرتم بشین بگو اینسری زن برادرت امد من از سر کار مستقیم میرن خونه ی مادرم ..تا وقتی بره ..اگه دعواتونم شد چه بهتر گوش اونام میرسه حودشونو جمع میکنن مطمعنن شوهرتم برا اونا با تو در نمیفته