2777
2789
عنوان

جاری مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 96 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مرسی وقت گذاشتی عزیزم. تو فکر خودمم بود باهاش درباره چیزایی ک نمیتونم بهش بگم حرف بزنم

خیلی کمک میکنه زندگی آرومتری داشته باشین 

مردها تا قبل ازدواج‌نمیدونن زنها چه جورین و‌چطور باید باهاشون رفتار کرد 

ما زن ها خودمون باید بهشون یاد بدیم 

من بعد ده سال یاد گرفتم باید خیلی مسایل مربوط به زن ها رو اول براش توضیح بدم تا یاد بگیره بعد ازش انتظار داشته باشم رفتار درست نشونم بده 

ایشالله که خوشبخت باشین همیشه

دو تاپیک اخر منو جون من بخون. تا بببینی این نی نی سایتیا چی هستن. منم برا مهمون مشورت خواستم اولش ...

عزیزم من الان تاپیکتو خوندم به هر حال من جای تو نبودم قضاوت کنم ولی خیییلی دلم برا برادر شوهرت سوخت بخدا جوری که اشک تو چشام حلقه زد براش،،یاد داداش خودم افتادم ۱۷ سالشه که چه ذوقو شوقی داره که برا تعطیلی مدرسه بیاد خونه منکه خواهرشم بمونه شاید کلا سالی یه بار بیاد ۱۵ روزی وایسه ولی شوهرم جوری باهاش رفتار میکنه که فک میکنم داداش اونه تا من انقد که احترامش داره با داداش خودش اینجوری نیست داداش خودش با پدر شوهر مادر شوهرم طبقه پایین ما هستن که هروقت غذای خوشمزه درست کنم همیشه میاد و میره سر وقت یخچالمون هرچی دوست داره برمی‌داره شوهرم اعتراض میکنه ولی من هیچوقت

حتی به شوهرمم تذکر میدم که چیزی نگه 

کاش توهم‌ صبوری میکردی و کاری میکردی به برادر شوهرت خوش بگذره همونجوری که دوست داری به برادر خودت خوش بگذره و کاری نمیکردی شوهرت وقتی برادر شوهرت تو خوابه زنگ بزنه بهش تقریبا از خونه بیرونش کنه در عوضش شبا شوهرت میومد پیش خودت می‌خوابید

شایدم نظرمو دوست نداشته باشی و مخالف باشی ولی کاش صبوری میکردی 

تا یلدا عدد ۶۸ حتما میبینم🤩۹۳✅️۹۲✅️۹۱✅️۹۰✅️۸۹✅️۸۸✅️۸۷✅️۸۶✅️۸۵✅️۸۴✅️۸۳✅️۸۲✅️۸۱✅️۸۰✅️۷۹✅️۷۸✅️۷۷✅️۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒

عزیزم من الان تاپیکتو خوندم به هر حال من جای تو نبودم قضاوت کنم ولی خیییلی دلم برا برادر شوهرت سوخت ...

عزیزم شوهرم زنگ نزدد بهش ک بیرونش کنه.

ما هیچ کار اینظوری نگردیم.اره من زیادی بی طاقتی کردم.

مرسی وقت گذاشتی عزیزم. تو فکر خودمم بود باهاش درباره چیزایی ک نمیتونم بهش بگم حرف بزنم

تاپیکتو خوندم عزیزم

ی تفاوتی این وسط هست 

من واقعا تا دفعات اول مشکلی نداشتم

ولی برا من یکبار نیست

هر دوسه ماهه میاد و نزدیک ده روز هم میمونه

این تکرار مکرراته که انقد ازار میده منو

عزیزم شوهرم زنگ نزدد بهش ک بیرونش کنه. ما هیچ کار اینظوری نگردیم.اره من زیادی بی طاقتی کردم.

بعد مورد دیگه ای که هست اگر برادر شوهرم باهاش میومد 

من میگفتم همسرم نمیتونه بذاره برادرش جای غیر خونه ما بره(اینو از ته دلم میگم چون داداششه)ولی چون جاریم تنها میاد من غیر از این که شوهرامون داداشن باهم که نسبت خاصی باهاش ندارم که وظیفم باشه انقد زود به زود سرویس بدم