2777
2789
عنوان

جاری مزاحم

3134 بازدید | 96 پست

دوستان سلام

من ۲۶سالمه و ۲ساله ازدواج کردم

خانواده همسرم تو یکی از شهرای جنوبی زندگی میکنن

دوتا جاری دارم که یکیشون چندماهی از منبزرگتره و ی پسر بچه ۵ساله داره،از وقتی من ازدواج کردم به بهانه دکتر بردن بچه هر دوسه ماه یکبار میاد تهران،۵-۶روز زودتر از وقت دکتر میاد،۵-۶روز بعدش میره ،این که من شاغلم و تو خونم نباشم هم اصلا براش مهم نیست،مسله اینه که خواهرشم تهرانه،مثلا ۱۰روز تهران باشه ۷روز پشت هم خونه منه سه روز خونه خواهرش،واقعا از دستش کلافه شدم،خسته کوفته از سر کار میام باید مهمونداری کنم اونم برا مسله بیخود بچه بیچاره اصلا مریض هم نیست به بهونه چکاپ میاره هتل عملا،حرف دروغ هم پای ادم میندازه همیشه و خودشم نود و نه درصد حرفاش خالی بنده و بی سر و تهه خواهش میکنم بگین چیکار کنم که انقد نیاد خونم کنگر بخوره لنگر بندازه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم وقتی اون میاد منم میرفتم خونه مامانم تا بیاد ببینه نیستم 

الان دیگه دوره مهمون اومدن و رفتن نیس مردم به زور شکم خودشون و سیر میکنن چ برسه یه آدم دیگه... 

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

اینجور وقتا واقعا نمیشه کاری کرد هر چی بگی شوهرت ناراحت میشه که زن داداشش رو نمیخای راه بدی 

اگه واقعا متوجه شده باشه شوهرت که بهتره خودش ب مادر شوهرت یا داداشش بگه که بهش بگن شرایط تورو درک کنه زیاد نمونه خونت وقتی خواهرش هست 

یبار این کارو کردم باهامون اومد مهمونی خونه خالم 😐

یا خدا 

بهترین کار اینه به مادر شوهرت بگی بهش بگه 

اصلا بذار بفهمه که تو گلایه کردی .هم خودت حرف نزدی هم دیگه نمیاد خونت 

شوهرت باید حلش کنه  خوب پذیرایی نکن  برو بخواب  بی توجه باش

همه این کارارو کردم حتی یبار گفتم امتحان ارتقا دارم رفتم کتابخونه بازم خونمون موند،اونم نه با دلیلا تازه شبشم هی گفت بچمو ببریم شهربازی ۳۰۰هزار تومنم اونجا گذاشت رو دستمون