2777
2789
عنوان

جاری مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 96 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم وقتی اون میاد منم میرفتم خونه مامانم تا بیاد ببینه نیستم  الان دیگه دوره مهمون اومدن و ...

بخدا چی بگم 

الان گفتم چند روز باید اداره اضافه کاری وایسم 

ولی میدونم که اون دفه بچش زنگ زده بود به شوهرم عمو ما داریم میایم بیا دنبالمون

اخه چکاپ چی میاره 

شوهرت باید با برادرش صحبت کنه

میدونی ما هم‌اوایل ازدواج‌ اینطوری بود که تعارف میکردیم و سر همین تعارف خانواده ها دهن ما‌ رو‌سرویس کردن 

از یه جایی به بعد اینقدر با شوهرم نشستیم حرف زدیم و تصمیم گرفتیم جاهایی که شرایط برامون مناسب نیست به هیچ عنوان تعارف نکنیم حتی اگه ناراحت بشن 

مثلا ما هفته ای دو‌یا سه بار برادر و خواهر مجرد شوهرم میومدن خونمون بعد اینقدر میموندن تا ما تعارف بزنیم و‌شب میخوابیدن خونمون 

الان به هیچ عنوان تعارف نمیزنیم‌شده تا ۳ صبح هم باشن اصلا نمیگیم منتظر میشینیم تا برن 

دیگه خودشون فهمیدن خییییلیییی کمتررررر میان 

شما هم اول با شوهرت هماهنگ کن بگو اگه‌با همین فرمون پیش بریم نمیتونم این دندون لق بکنیم 

اصلا بهش تعارف نزنید 

اینجور وقتا واقعا نمیشه کاری کرد هر چی بگی شوهرت ناراحت میشه که زن داداشش رو نمیخای راه بدی  ا ...

ببین خواهرش شناختتش اصلا رو نمیده 

ولی نمیتونم بندازمش بیرون وقتی میاد اصلا نمیدونم چطور نمیفهمن به خدا از اسفند تا الان این چهارمین باره داره میاد هر دفم بالای یک هفته مونده

چرا نمی شه.بگو نیستیم خونه شرمنده...یا بگو من شماره هتل بهت بدم برو اونحا چون شاغلم سخته ...صبح ها خ ...

خرجش که هیچی خواهر من

تازه بچش مثلا زنگ میزنه عمو داری میای خونه من بستنی و اناناس میخوام

انانااااااس

والا برا خودمونم نمیخریم

خرجش که هیچی خواهر من تازه بچش مثلا زنگ میزنه عمو داری میای خونه من بستنی و اناناس میخوام اناناااا ...

بزنگ بگو سفر کاری برامون پیش امده یا چمیدونم دعوتیم خونه ی یکی از دوستان شهر دیگه فلان روز ..

خرجش که هیچی خواهر من تازه بچش مثلا زنگ میزنه عمو داری میای خونه من بستنی و اناناس میخوام اناناااا ...

با همسرت حرف بزن دیگه دو تا داداش با هم صحبت کنن..تو هم اصلا زنگ نزن بفهمه مثلا خودتو می گیری 

😕😕😕😕 

من نمیتونم این حجم از پررویی رو تحمل کنم 

حالا بچه خواهر شوهر من اونقد باادبه شوهرم میبرتش بیرون یدونه بستنی براش بخره اونقددباید التماس کنه که ازش بگیره 

میفهمم چی میگی عزیزم خیلی سخته 

به مادرشوهرت بگو بهش بگه .تنها راه همینه 

اصلا نباید شخصا ورود کنی باید شوهرت بگه نیان بعدشم چه معنی داره زندگیتو ول کنی پیش اون تو خ ...

همون دیگه 

اصلا نمیفهمه

یبار به مادر شوهرم گفتم من خوشم نمیاد خودم نباشم کسی تو خونم باشه

اون بنده خدام تایید کرد ولی وقتی نمیفهمه چیکارش کنم

از طرفی میدونم شوهرم ناراحت میشه و نمیخوام حرفی بزنم که دعوا تو خانوادشون درست شه

بزنگ بگو سفر کاری برامون پیش امده یا چمیدونم دعوتیم خونه ی یکی از دوستان شهر دیگه فلان روز ..

یا دوستای شوهرم میخوان بیان خونمون از راه دور امدن منم میرم خونه ی مادرم یا خالم ..شرایط پزیرای ندارم اصلا جاشو ندارم