2777
2789
عنوان

بوی میت میومد😷😰

8642 بازدید | 86 پست

صبح بهشت اباد بودم یکی از فامیلامون خاک کردیم

ب اصرار پدرم رفتم گفت بیا کمک بده

همیشه میریم قبرستون فامیلی مون  ک شهرستانه

کم پیش میاد ت خود شهر کسی ب خاک بسپاریم

چون هزینه خرید قبر سرسام اوره خلاصه تصورم چیز دیگ ای بود با قبرای ۱۰۰ ملیونی ب بالا....

بچه ها روز بد نبینن خدایا توبه 

ی بوی بدی تو فضا پیچید بود هممون حالمون بد شد داغون شدیم نمیتونستیم تحمل کنیم 

من حالت تهو دارم هنوز

بووی بدی بود اصلا قابل توصیف نیست ....تا بحال همچین بوی حس نکرد بودم چقد دلم سوخت برای خودمون ک چی میشیم بعد از مرگمون

نمیدونم گرمای هوا باعث تشدیدش میشد یا چی ولی واقعا حس میشد😔😔😔😞

بابام میگ درست خاکشون نمیکنن ک اینجوری میشه 

و میگف بو مال قبرای ک ده روز پیش خاک شدن و تجزیه میشن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😢😢

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

طبیعیه وقتی هوا بشدت گرمه و چند تا قبر تازه کنار کم باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

وااااای 😬

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....