2777
2789
عنوان

بوی میت میومد😷😰

| مشاهده متن کامل بحث + 8659 بازدید | 86 پست
😢😢 بعدم بیا با نرم کننده خودت رو بشور تو غسل دادن با تاید میشورنت/:

وا چ چیزایی میگید هاااا من مادرم رو خودم شستم بوی گل میداد حتی تا فرداش بوی گلش تو دستام بود اصلا اینجور نیست ک اینا میگن😔

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه و صلوات بگید ممنونم خدا امواتتون رو بیامرزه🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بابا الان تابستون هوا به شدت گرم اونایی که تازه فوت کردن و زیر خاک هستن هنوز براشون سنگ گذاشته نشده بوشون کامل میزنه بیرون بعد که سنگ و میذارن دیگه بو نمیاد 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
احتمالا درست خاک نمیکنند هوا هم خیلی گرمه واسه همین اینقدر بو میومده

اره حتما همین طوره

چون شاید من بار اولم بوده ولی خانواد هرهفته میرن خاک سپاری  و واسه اونام سواله

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
وا چ چیزایی میگید هاااا من مادرم رو خودم شستم بوی گل میداد حتی تا فرداش بوی گلش تو دستام بود اصلا ای ...

من اینو دیدم که میگم ازخودم ک نگفتم/خدا مادرتون هم بیامرزه😢🥺

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A
با توجه به چیزی که نوشتی حتما بچه خوزستانی   من ک تا امروز چنین چیزی ندیدم  با اینکه ...

چرا من خودم چند سال پیش حدودا سه سال پیش رفتم بهشت زهرا ی تهران البته تابستون بود ، بقدری بوی تعفن مرده ها میومد .تعجب کرده بودن همه چون سابقه نداشت .بعدا شنیدیم که دستور دادن عمق قبرها رو بیشتر کنن .نمیدونم چرا اون سال اینجور بوی مرده ها فضا رو پر کرده بود .