2777
2789
عنوان

بوی میت میومد😷😰

| مشاهده متن کامل بحث + 8642 بازدید | 86 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق با پدرتونه وگرنه نباید بو بده قبر.همینه دیگه دنیا به همین بی ارزشیع.اخرش از ما یک لاشه متعفن و بد بو میمونه الهی که پرونده اعمالمون سیاه نباشه جسم که فانی است

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

زیاد قبرستون رفتم ولی تاحالا همچین بویی به مشامم نیومده البته این که زمستون می‌رفتم همدلی تأثیر نیست

ولی چقدر قبرا سمت سما گرونه طرف ما نهایت بیست تومن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
وای خدای من😬🤕

خیلی بد بود مامانم ک کلی بالا اورد

کسیم نتونست ناهار بخوره🤦🏻‍♀️

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

با توجه به چیزی که نوشتی حتما بچه خوزستانی   من ک تا امروز چنین چیزی ندیدم  با اینکه زیاد هم فوتی  تو تابستون داشتیم  ولی ممکن هست چون تو خوزستان دمای بالای 50 و  جسدها رو نمیتونن خیلی عمیق دفن کنن در اصل  جسد با سطح زمین فاصله چندانی نداره 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
یعنی رو خاک خاک شدن که بوشون بلند میشه😐

نه ببین مثلا چندتا مرده رو تازه تو فاصله چند روز کنار هم خاک کردن...

بعد قبر آماده هم همیشه میکنن همه جا هست🤷 

وقتی بغل اینا کنده باشن و از شدت گرمی هوا و اینا بوشون زده بیرون... در واقع از کنار بوشون میاد از تو قبرهای تازه چون دیوارهاشون نزدیک هم هست

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ😔😔

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ... 😔

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا