2777
2789
عنوان

بوی میت میومد😷😰

| مشاهده متن کامل بحث + 8642 بازدید | 86 پست
یا ایهاالانسان ما غرک بربک الکریم .با این وضعمون چه قدرم به خودمون مغروریم 🥺

اخرم همه مثل همینم فقیر پولدار/:

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A
هوا هم گرمه بخاطر اونم هست  بیچاره ها هییییی😞

هوا ک افتضاح بود

ساعت ۱۰ صبح جنوب کشور

ولیییی بووو افتضاح بود 

نمیدونم چجور براتون توصیف کنم 

فقط تن بدن ادم میلرزه 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ببین مثلا چندتا مرده رو تازه تو فاصله چند روز کنار هم خاک کردن... بعد قبر آماده هم همیشه میکنن ه ...

اها ندیده بودم تاحالا اینطوری 

برا همین خیلی خیلی تعجب کردم 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
تازه اون دنیام باید زجروسختی بکشیم این چ زندگی ایه😓😓

😢من از قبرسون فراریم اینقدر ترسوم نمیتونم تنها بخابم/:

اخرم همه مثل همینم فقیر پولدار/:

کسی ک امروز خاکش کردیم زن جونی بود سرطان داشت😞وضعشونم عالی بود

تمام برادراش خارجن ولی چ سود

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
زیاد قبرستون رفتم ولی تاحالا همچین بویی به مشامم نیومده البته این که زمستون می‌رفتم همدلی تأثیر نیست ...

واقعا قبر ۱۰۰تومنی .چه خبره مگه اون تو؟

به قبرستان گذر کردم کم وبیش

بدیدم قبر دولتمند و درویش

نه درویش بیکفن در خاک رفته

نه دولتمند برده یک کفن بیش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چرا عمیق دفن نمیکنن اونجاها؟

عزیزم خوزستان جلگه هست   شما نیم متر زمین رو بکنی همش آبه    زیاد عمیق باشه مرده رو باید روی آب بزاری مجبورن تا جایی که خشکه بکنن   آب  حتی زیر خونه ها هست  هر کی میخاد خونه بسازه  اول باید دیواراشو خوب عایق بندی کنه وگرنه خونه ویلایی سریع تمام دیواراش  رطوبتی میشه و نم میده

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ... 😔

واقعا کاش این یه بیت شعر رو هیشه یادمون بود 👌

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
😢من از قبرسون فراریم اینقدر ترسوم نمیتونم تنها بخابم/:

منم نمیدونم امروز چ مرگم بود ایستادم اون بالا

ولی هرچقدم دور میشدم بو رو بود

بابام گفت مال قبرای ک این ور اون ور بودن بوده

من فک میکردم مال کسایی ک تازه غسل دادنه

عزیزم خوزستان جلگه هست   شما نیم متر زمین رو بکنی همش آبه   مرده رو باید روی آب ...

دقیقاااااا

تازه این قبر دو طبقه بود یعنی🤦🏻‍♀️

منم نمیدونم امروز چ مرگم بود ایستادم اون بالا ولی هرچقدم دور میشدم بو رو بود بابام گفت مال قبرای ک ...

😢😢 بعدم بیا با نرم کننده خودت رو بشور تو غسل دادن با تاید میشورنت/:

دقیقاااااا تازه این قبر دو طبقه بود یعنی🤦🏻‍♀️

اره باز دوطبقه ها کمی بالاتر رفتن   خوزستان همینه  چون جسد فاصله ای نداره با زمین   خدا رحمت کنه همه رفتگانو 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖