2777
2789
عنوان

خواستگار

267 بازدید | 24 پست

بچه ها ما از این خانواده های مذهبی هستیم و ازدواج سنتی رو قبول داریم منم به پدرم و مادرم میگم که زمونه عوض شده اصلا گوش نمیدن پسره که دوستش دارم وقتی اومد خواستگاری پدرم بهش گفت من دوبار اجازه میدم با دخترم بری بیرون چندبار هم  برید مشاوره و ی چند بار هم تلفنی صحبت کنید بعدش دیگه اگه اوکی بود ازدواج کنید     اما پسره گفت نه  من فقط باید۵ ماه برم باهاش بیرون بیام بعد    پدرم با صیغه و اینا هم مخالفه        بعدش پدرم گفت  مارو همسایه ها می شناسن شما بعد ۵ ماه بگی نمی خوای دختر من دیگه خواستگار مناسب براش پیدا نمیشه و اینا و...  اونم رفت بعد ی ماه پیام داد بهم هی حرف زدیم تا همین دیشب که گفتم بهش به هیچ عنوان پدرم این رسم رو که ۵ماه بریم بگردیم بعد انگشتر بعد عقد رو قبول نداره    گفت منم این رسم رو قبول ندارم   حالا موندم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

بعدش پسره  هم چندسال  با پدرم دوست بوده    از هر لحاظ هم من از ایشون بالاتر هستم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره درسته ولی من چیکار کنم وقتی پدرو مادرم قبول ندارن میگم بهشون میگن که ما بیشتر از تو میدونیم  ...

وقتی تصمیمشون عوض نمیشه بنظرم به نظرشون احترام بزار اون اقا اگه واقعا تو رو بخواد قبول میکنه شرایط خاتوادت رو

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 
2827
2791
2779
2792