2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 24 پست

وابسته نشو عزیزم طرف اگه بخوادت با هر شرایطت کنار میاد ٥ ماه نشد خب کمتر تلفنی صحبت کنید بخدا چند سالم بگردی تا زیر سقف نری جزئیات مشخص نمیکنه دوره اشنایی یه شناخت کلی پیدا میکنی

[QUOTE=247725054]به این توجه داشته باش که پدرت خیرتو میخواد و عشقش بهت ثابت شدس  ولی اون آقا باید اثبات کنه که ا ...[/QUOTE

اره من باهاش ۱۰ ماه هست حرف میزنم   خب یعنی منو نشناخته ۱۰ سال هم با پدرم دوست بودا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این توجه داشته باش که پدرت خیرتو میخواد و عشقش بهت ثابت شدس  ولی اون آقا باید اثبات کنه که ا ...

اره من باهاش ۱۰ ماه هست حرف میزنم   خب یعنی منو نشناخته ۱۰ سال هم با پدرم دوست بودا

وابسته نشو عزیزم طرف اگه بخوادت با هر شرایطت کنار میاد ٥ ماه نشد خب کمتر تلفنی صحبت کنید بخدا چند سا ...

دقیقااااااا  بابامم میگه که تا وارد موقعیت و عمل نشی نمی تونم بفهمی    باید وارد زندگی بشی بفهمی طرفت چجوریهمونده به وجدان و ذات خودش  

اره من باهاش ۱۰ ماه هست حرف میزنم   خب یعنی منو نشناخته ۱۰ سال هم با پدرم دوست بودا

ده ماه کم نیست  ، تو هرگز نگو که  کار پدرم درست نیست و پشت خانوادت باش ، طوریم رفتار نکن که فکر کنه باهاش لج کردی،   بگو به هرحال شرایط اینه و ببین میخوای چکار کنی

ده ماه کم نیست  ، تو هرگز نگو که  کار پدرم درست نیست و پشت خانوادت باش ، طوریم رفتار نکن ک ...

دقیقااااااا  منم گفتم  من رو حرف پدرم حرف نمیزنم  پدرم هرچی بگه همونه       منم نمی تونم پدر و مادرم رو تغییر بدم با زمونه پیش برن  من چندباری گفتم فایده نداشت قبول نمی کنن 

2827
2791
2779
2792