عزیزم با توجه به اینکه بینیت قبل از عمل خودش کوچیک بوده بعد از عمل خب معلومه که خیلی کوچکترم میشه.پس چیشو میخواستی تغییر بدی؟ خواهر منم عمل کرد اولش نوکش خیلی بالا بود ولی بعد یه مدت یواش یواش اومد پایین نگران اون قضیه نباش. بعدشم از تغییر چهرت لذت ببر و به فکر ترمیم نباش
پس چرا همه میگن زشت شدی خودمم جلو اینه میرم حالم بهم میخوره
چون از بس بقیه گفتن به تو هم تلقین شده ی مدت به حرف بقیه اهمیت نده بعدش عادت میکنی به دماغت
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍