2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ی مدت افتادگی پیدامیکنه نگران نباش وسواس الکی داری  اگر مشکل تنفسی نگرفتی دماغت عالیه

نشکل تنفسی ندارم اصلا

فقط از قیافم بدم میاد مدل چشام ابروهام عوض شده

نشکل تنفسی ندارم اصلا فقط از قیافم بدم میاد مدل چشام ابروهام عوض شده

بیخیال بابا ب نظرم اگ عکسی ک فرستادی واقعا همینه خیلی قشنگه اونایی هم ک میگن زشت شدی چون به قیافه قدیمیت عادت کرده بودن از تغیر چهرت لذت ببر و پای  تصمیمی که خودت گرفتی بمون خیلی هم خوشکلی والا

کاشکه منم میرفتم پیش همین دماغمو میکردم اندازه یه انگشت از بس از دماغ بزرگ بدم میاد

واااا دماغ کوچیک چیه آخه لبام بزرگ چشام بزرگ دماغم گمشده هنه میگن‌ چطوری نفس میکشی  میگن بایر با ذریین نگاه کردخورد میشم

لطفا نترسونید مارو من ۵شنبه بعدی وقت عمل دارم نگبد که امکان داره زشت بشم،استارتر جان بینیت قبل عمل که کاملا افتادست ونزدیک لباته وزیبایی چهرتو گرفته بعدعمل بینیت خوش فرم شده لبات هم بیشتر به چشم میاد بعید میدونم زشت شده باشی اشکالات صورتت برطرف شده چطورممکنه زشت شده باشی؟

واااا دماغ کوچیک چیه آخه لبام بزرگ چشام بزرگ دماغم گمشده هنه میگن‌ چطوری نفس میکشی  میگن بایر ب ...

چرا انقد دهن بینی میکنی عزیزم، صورتت واقعا بهتر شده، فقط خط لبتو جمع و جور بکش توو ذوق نزنه، عالیه 

اینا همش دلیلش کنار نیومدن خودت و بقیه است، وگرنه اگه ما به عنوان غریبه می بینیم میگیم عمل خوبی بوده

لطفا نترسونید مارو من ۵شنبه بعدی وقت عمل دارم نگبد که امکان داره زشت بشم،استارتر جان بینیت قبل عمل ک ...

پیش کی؟ هزینش چند؟

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

لطفا نترسونید مارو من ۵شنبه بعدی وقت عمل دارم نگبد که امکان داره زشت بشم،استارتر جان بینیت قبل عمل ک ...

فدات بشم ببین منم ۴ روز مونده بود ب عملم همه منصرفم میکردن گوش ندادم 

ولی فدات بشم اگه ب خوشگلیت حساسی لطفا آجزانه خواهش میکنم نرو

واااا دماغ کوچیک چیه آخه لبام بزرگ چشام بزرگ دماغم گمشده هنه میگن‌ چطوری نفس میکشی  میگن بایر ب ...

والا الان همه آرزوی چشمای درشت و قلوه ای و بینی کوچولو دارن😑اصلا درکت نمیکنم از چی ناراحتی😐😂