2777
2789
عنوان

دیشب امام زمان رو توخواب دیدم

313 بازدید | 29 پست

دیدم ی جایی بودم ی نوری عین جرقه تو آسمون خورد ی آدمی ک باچهره ی ک معلوم نبود نور جلوچهرشو گرفته بود دیدم لباساش سبز وعصا ب دست بود دستشو تکون داد برام مطمعنم امام زمانم بود چون قبلش خابیدم گفتم امان زمان به ایرانم کمک کن تو صاحب ایرانم باش این خوابودیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر چ دل پاکی

توروخدا بگو تمام زمان برا فاطمه هم دعا کن که شوهرش برا فاطمه و بچش خرج کنه و براشون همه چی بخره و احترام زنش رو نگه داره و زندگیشون بر پایه عشق و احترام تا آخر پایدار باشه و شوهرم به من وفادار باشه تا آخرش.

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

فقط امام زمان باید به داد دنیا برسه . دلم به خاطر مسأله ای آشوبه .تو رو خدا برام دعا کنید

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
دختر چ دل پاکی توروخدا بگو تمام زمان برا فاطمه هم دعا کن که شوهرش برا فاطمه و بچش خرج کنه و براشون ه ...

براهمه دعامیکنم من چندروزه تموم فکرم شده مردمان ایرانم ومشکلاتشون دعامیکنم

چیز عجیبی نیست گلم قبل از خواب بهش فکر کردی و ناخودآگاهت برات به تصویرش کشید

نا خوداگاه نمیتونه تصاویر امامارو به تصویر بکشه

هر خوابی در مورد اماما کسی ببینه رویای صادقه ست....

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

"اینجا شیعه خانه ماست، خم میشود، میشکند اما نمیگذاریم سقوط کند؛ ما نگهش میداریم" 🌱💚

امام زمان خودشون فرمودن🥲

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)