2777
2789
عنوان

خانوما من خیلی از مرگ میترسم

145 بازدید | 15 پست

یعنی از خیلی خیلی بیشتر یچیز وحشتانک که کل زندگیم درگیر کرده ی اشتباهی هم کردم فیلم قبر و اینارو دیدم بدتر شدم دیگه شبا نمیتونم بخوابم هرشبم شده گریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم قبر چیه

کی از اون دنیا اومده دنیای بعد از مرگ و قبرو برات تعریف کرده ک اینچیزارو باور میکنی

نمیگم من نمیترسم ولی اینو مطمئنم

حتی آدمای بد هم اون دنیاشون از این دنیا بهتره

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

میخونم ولی دلم خیلی شور میزنه

نگران نباش

همش دست خداست

فعلا باید شکر کرد برا نفس و زندگی کردن

چندتا نفس عمیق بکش الان و بسپر ب اون ک تا نخواد برگی از درخت نمیفته

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
همون داخل قبر و اینارو میگم خیلی عمیق و بد بود

خب جسم شمارو میزارن تو قبر

تو جسمت دیگ تموم شده

چ فرقی داره کجا باشه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چرا میترسین ، تنها چیزیه که همه بهش دچار میشن ، در موردش مطالعه کنین و اطلاعاتتون رو راجع به مرگ زیاد کنین و هر چیزی که برای راحت مردن و بعد مرگ لازم هس رو فراهم کنین

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

همش میگم نکنه توی سردخونه و قبر رو حس بکنم واقعا میترسم

سعی کن آدم خوبی باشی فقط این اتفاقم نمیفته

هیچگاه بخاطر هیچکس دست از ارزش هایت نکش، چون زمانی که آن فرد از تو دست بکشد، تو میمانی و یک من بی ارزش!

وای چجوری اینو میگی ؟؟ دوری از خانواده و کسانی که دوستشون داری

چه جوری می گم؟ خیلی ساده...

مرگ رهایی از رنجه، وقتی خیلی دنیا برات تنگ میشه به این فکر می کنی بالاخره تموم میشه

خانواده و آدمایی که دوستشون داری هم میمیرن

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!