2777
2789
عنوان

دیشب امام زمان رو توخواب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 29 پست
براهمه دعامیکنم من چندروزه تموم فکرم شده مردمان ایرانم ومشکلاتشون دعامیکنم

توروخدا مخصوص دعام کن من استرسم بالاست .

شوهرم با من و بچم خوب باشه و برامون همه چی بخره و احترام ما رو نگه داره

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
اره واقعا کاش بیدارنمیشدم اصن حس خوبی دارم

یکی از نشونه هاش هم همینه که بعد از خواب حس خوبی داری

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نا خوداگاه نمیتونه تصاویر امامارو به تصویر بکشههر خوابی در مورد اماما کسی ببینه رویای صادقه ست....

بر فرض که حرفت درست باشه، چهره اشو که ندیده

و اینکه این چه حرفیه که میزنی. ناخودآگاه انسان خیلی زیاد قدرتمنده

توروخدا مخصوص دعام کن من استرسم بالاست .شوهرم با من و بچم خوب باشه و برامون همه چی بخره و احترام ما ...

انشالا اون چیزی پیش بره واست باب دلت زندگیت پرازخوشی خوشبختی عزیزم

بر فرض که حرفت درست باشه، چهره اشو که ندیدهو اینکه این چه حرفیه که میزنی. ناخودآگاه انسان خیلی زیاد ...

همین که چهره ندیده و نور دیده و بعد از خواب حس خوبی داشته امضای صادقه بودن خوابشه

از هوش مصنوعی بپرس اصلا

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

ن فقط قبلش دعاکردم صلوات فرستادم همین من فقط اسمشو ب ورد زبونم اوردم وخابیدم

استارتر میگن خوابتو نباید تعبیر کنی به چند دلیل

یه عده باور نمیکنن

یه عده تعبیر خوبی نمیکنن

گاهی اوقات هم غرور میاره برات و باعث میشه خدایی نکرده دیگه نبینی

همین که چهره ندیده و نور دیده و بعد از خواب حس خوبی داشته امضای صادقه بودن خوابشهاز هوش مصنوعی بپرس ...

دستشوتکون داد من قبل خوابم حاجت گرفتم گفتم توصاحب ایرانم باش تو همه چیزمایی این خوابودیدم دستشو تکون داد وازنظرمعنیش اینه دسن راستشوتکون داد یعنی من درستش میکنم شمانگران نباشین واین خواب شد امیدی توقلبم

دستشوتکون داد من قبل خوابم حاجت گرفتم گفتم توصاحب ایرانم باش تو همه چیزمایی این خوابودیدم دستشو تکون ...

ان شاالله که خیره

استارتر میگن خوابتو نباید تعبیر کنی به چند دلیلیه عده باور نمیکننیه عده تعبیر خوبی نمیکننگاهی اوقات ...

ولی تعریف کردم گفتم دلتون اروم بشه بدونین امام زمان حواسش بهتون هست