2777
2789
انشالله برام دعا کن لطفا خیلی میترسم شدیدا استرس دارم ازشدت استرس کارم به اورژانس و درد شدید قلب و ن ...

بابونه هرشب بخور اروم میشی

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عمل کردم ۶ ماهه زشت شدم کی جا میوفته؟

میگن تا یکسال ولی بنظر من تا دوسال بینی هرماه تغییر میکنه، من مثلا خرداد یه عکس گرفتم الان نگاه میکنم زمین تا آسمون فرق دارع بینیم و متورم تر بوده قبلا

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
هر کی میبینه میگه چرا دردسر کردی واس خودت تو ک خوشگل بودی الان ردی داغون کردی شبیه میت شدی ۲ ماهه جا ...

خانم خشگله بتظرم بیشتر تحت تاثیر حرفای دیگرانی وگرنه چهرت بدنشده،انقدر حرف مردمو باور کردی وعمیقا روت اثر گذاشته به خودت تلقین کردی وبنظرت زشت شدی سعی کن‌ اصلا گوش نکنی حرف بقیه رو ،یه مدت فاصله بگیر از آشناها واقوام ودوستانت سعی کن خودت چهرتو بپذیری وخودت رو دوست داشته باشی بزار خودت عادت کنی به چهره جدیدت بقیش درست میشه،بخدا من اغراق نمیکنم نمیخوام هم دلداریت بدم ولی واقعا زیبا شدی

عزیزم لبات رو فیلر زدی؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
ننم دیگه بیرونم میکنه 

بعد چرا این حرفارو گوش میدی اصلا یعنی چی که میمونی خونه وکسی نمیگیرت واین حرفا،عزیزم شما که زیبایی ولی حتی یه خانوم‌باچهره معمولی هم حق ازدواج داره وازدواج میکنه وخیلی هم خوشبخت میشه،من چهره خیلی معمولی دارم ویه شوهر خیلی خشگل دارم ولی به چشمش یه زن خیلی خشگل میام حتی همین الانشم باعمل بینیم مخالفه ومیگه از نظر من چهره تو عالیه ونقص نداره 😂بی خیال حرف مردم هرچند که میدونم سخته من خودمم خیلی به حرف مردمم

مآل من زیادی نوکش سوراخاش برده بالا گفته بودم نبر 

ینی فانتزیش کرده؟؟؟ خب اگ اینطوریه که نگران نباش ب مرور زمان و بالا رفتن سن که بینی ممکنه افتادگی پیدا کنه دیگع برای بینی شما مهم نیست حالا یه کمم بیاد پایین نوکش

نه والا نزدم

خوشگله😆😍

من فک میکنم چون تازه عمل کردی هنوز به قیافه ی جدیدت عادت نکردی و تحت تاثیر حرفای بقیه قرار گرفتی،

هر چند بینیت رو ندیدم اما اگه پیش دکتر خوبی رفتی پس مطمعن باش بر اساس فرم صورتت بینیت رو جراحی کرده ،و بازم به احتمال زیاد قشنگ تر شدی اما اون استرس و ترس اجازه نمیده خودتو زیبا ببینی،منم ده سال پیش که بینیم رو جراحی کردم ما های اول قیافه مو دوست نداشتم چون اطرافیانم خیلی زیاد انرژی منفی میدادن ،اما کم کم متوجه شدم که چقدر زیباتر شدم نسبت به قبلم،بینهایت راضی ام از عمل بینیم

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

بعد چرا این حرفارو گوش میدی اصلا یعنی چی که میمونی خونه وکسی نمیگیرت واین حرفا،عزیزم شما که زیبایی و ...

من قبل عمل خاستگار زیاد داشتم ولی از وقتی عمل کردم کسی تو رومم نگاه نمیکنه