هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻
بهتر از اینه که هفت ماه تمام واسه کنکور نخونی که چی؟اگه نشه چیکار کنم
تو بخون نیاوردی اون وقت پشت کنکور بمون
هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻
منم حاضرم روزی ۱۴ ساعت بخونم حتی بیشتر اما اصلا نمیدونم میشه یا نه صفر نیستما اصلا ولی کی آخه از الا ...
قطعا میشه
ببین منم الان دوازدهم ریاضیم خودم
وقتی نهم بودم تو یه هفته نمونه قبول شدم به مشاورا میگفتم یه هفتس بخونم یا نه میگفتن ساعت خواب اصلا بتونی! اون یه هفته به اندازه چند هفته بازدهی داشت چون فوکوس و تمرکز داشتم رو کارم تو عم قطعا میتونی اگه بخونی با تمرکز و ول نکنی چون خیلیا این اخراش شل میشن و تو با سفت خوندن بهشون میرسی
مطمئنا میشه من قول میدم روزی هشت ساعت بخون وجمعه ها استراحت تا عید بعد از عید ده ساعت و جمعه ها چهار ساعت قول میدم قبول شی من قول میدم به شرطی که شل و سفت نکنی از همین امروز شروع کن پسرم امسال پزشکی اصفهان قبول شد تجربه دارم که بهتر میگم