2777
2789

دخترم ده سالشه میترسم بگیره خودم به درک بچم امتحان داره

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤

خب بگو نمیتونم به خاطر دخترم بیاد

دم امتحاناتش هست

ابله بگیره دیگ داستان دارم

البته از یه شخص بپرس

ک اگر رعایت کنی ماسک اینا بزنی اونجا

بازم با زونا مادرت

میتونی دخترت رو مبتلا به ابله کنی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آبله مرغون نگرفتی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو نمیتونم به خاطر دخترم بیاددم امتحاناتش هستابله بگیره دیگ داستان دارمالبته از یه شخص بپرسک اگر ...

اای داد برمن از یه طرف خواهرم چند روز پیشش بوده طفلک میگه دیگه نمیتونم بمونم تو بیا بمون پیشش آجی چکار کنم یعنی ممکنه دخترم مبتلا نشه

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
فکر نمیکنم مسری باشه، چون مادر منم پارسال گرفته بود، البنه من بچگی ابله مرغان گرفتم

ای خدا منو دخترم نگرفتیم

اای داد برمن از یه طرف خواهرم چند روز پیشش بوده طفلک میگه دیگه نمیتونم بمونم تو بیا بمون پیشش آجی چک ...

اگر تو و دخترت نگرفتید

بگو نمیتونم

الان یعنی شرایطش انقدر وخیمه ک حتما باید یکی پیشش باشه؟؟

اخه خانوما اصولا درکشون بیشتره

میگن طرف خودشو بچش گرفتار نشن

🔴 اگر به هر دلیلی مجبور شدی بری

ماسک خوب بزن

از داروخونه بگو ماسک ۶ لایه میخوام

تایم کرونا یادمه پرستارا یه ماسک ساده میزنن با اون شش لایه روش

بعدم وقتی اومدی خونه کل لباسا ماشین

ماسکم بنداز اشغالدونی دستم بشور

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگر تو و دخترت نگرفتیدبگو نمیتونمالان یعنی شرایطش انقدر وخیمه ک حتما باید یکی پیشش باشه؟؟اخه خانوما ...

بخدا مادرم اصلا درک نداره همش گریه زاریشه بچه هام نیومدن پیشم سرم درد گرفته نمیدونم چکار کنم دکترش گفت زونا گرفته خودش میگه دکتر غلط کرده حساسیت دارم فقط

اای داد برمن از یه طرف خواهرم چند روز پیشش بوده طفلک میگه دیگه نمیتونم بمونم تو بیا بمون پیشش آجی چک ...

زنگ بزن شبکه بهداشت شهرتون از مسول بیماری های واگیر بپرس فکر نمیکنم بگیری البته

و اونا یه امپولی هم دارن که بهش میگن وریسلازوستر بزنی فکر نکم بگیزی البته قبل اش ازمایش هم داره انگار

همسر منم گرفته بود داشت کم کم زیاد میشد.رفت دکتر یه پماد مایع داد با قرص آسیکلوویر ۴۰۰. ۵ ۶ روزه خشک شد.اون پماد عالیه زووود خشک میکنه.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
همسر منم گرفته بود داشت کم کم زیاد میشد.رفت دکتر یه پماد مایع داد با قرص آسیکلوویر ۴۰۰. ۵ ۶ روزه خش ...

ممنون گلن آره دکتر همینارو داده مسئله اینه واگیر داره یا نه چون دخترم کوچیکه امتحان هم داره میترسم بگیره از مادرم

زنگ بزن شبکه بهداشت شهرتون از مسول بیماری های واگیر بپرس فکر نمیکنم بگیری البته و اون ...

ممنونم گلم

شما در تماس با مادرتون زونا نمی گیرید، ولی اگه قبلا آبله مرغان نگرفتید یا واکسنش را نزدید، احتمال این هست که به آبله مرغان مبتلا بشین.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ممنون گلن آره دکتر همینارو داده مسئله اینه واگیر داره یا نه چون دخترم کوچیکه امتحان هم داره میترسم ب ...

گوگل زده اینو

خود بیماری زونا قابل سرایت نیست. یعنی اگر مبتلا به زونا شویم، کسی از ما زونا نخواهد گرفت. بلکه ویروس واریسلا زوستر منتقل شده و میتواند آبله مرغان ایجاد کند.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨