2777
2789

مادر من دیسک داره بایسته یا یه مسافتی رو راه بره پاش درد میگیره ... پزشک جراح مغز و اعصاب گفتن تزریق کن شما به مرحله عمل نرسیدی هنوز ولی مادر من واقعا درد داره

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم درد همسرتون چجوری بود که دکتر گفتن عمل؟ 

درد خیلی شدید موقع نشستن و خوابیدن داره از باسن تا پایین پای چپش کشیده میشه‌‌. ام ار ای داد و دکترا گفتن حتما باید عمل بشه

من ســُرخوردگی مهره داشتم عمل کردم ی سالی میشه بعد. عمل مشکل خاصی نداشتم 

فقط دوره ی نقاحت 3 ماه بود ک خسته کننده بودخیلی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
درد خیلی شدید موقع نشستن و خوابیدن داره از باسن تا پایین پای چپش کشیده میشه‌‌. ام ار ای داد و دکترا ...

اهان ... والا من کسی نزدیکم این عمل رو نکرده ولی زن عموی همسرم میدونم عمل کردن ولی دیدمشون جدیدا  اوکی بودن و مشکلی نداشتن ...انشالله که خوب بشن دعا میکنم شما هم برای مادر من دعا کنید لطفا

مادر من دیسک داره بایسته یا یه مسافتی رو راه بره پاش درد میگیره ... پزشک جراح مغز و اعصاب گفتن تزریق ...

همسر من برعکس راحت راه میره و موقع راه رفتن دردش آروم تر میشه. شاید برای مادر شما هنوز خفیفه و با تزریق خوب میشه. مال همسر من پارگی شدید دیسکه و کانال نخاعیش تنگ شده

درد خیلی شدید موقع نشستن و خوابیدن داره از باسن تا پایین پای چپش کشیده میشه‌‌. ام ار ای داد و دکترا ...

دیسک داره یا سُر خوردگی مهره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
همسر من برعکس راحت راه میره و موقع راه رفتن دردش آروم تر میشه. شاید برای مادر شما هنوز خفیفه و با تز ...

اره مادر من حتی نوار عصب عضله هم گرفت گفتن خفیف تا متوسطه 

من ســُرخوردگی مهره داشتم عمل کردم ی سالی میشه بعد. عمل مشکل خاصی نداشتم  فقط دوره ی نقاحت 3 م ...

بعد عمل درد نداشتین؟ میتونستین راه برین برای دستشویی و اینا مشکلی نداشتین؟ 

اهان ... والا من کسی نزدیکم این عمل رو نکرده ولی زن عموی همسرم میدونم عمل کردن ولی دیدمشون جدیدا&nbs ...

ممنون عزیزم حتما انشاالله مادر شما هم به زودی سلامتیشونو بدست بیارن 🙏🏻

بعد عمل درد نداشتین؟ میتونستین راه برین برای دستشویی و اینا مشکلی نداشتین؟ 

نه اصلا

ولی من قبلش موقع نشستن یا خابیدن بشدت درد داشتم اما تو راه رفتن مشکل خاصی نداشتم 

نخاع تنگ شده بود وعصب های پام درگیر بود 

گفتن پارگی شدید دیسک و تنگی کانال نخاع

من هم نخاع تنگ شده بود دکتر رفتیم گف تو چ جوری با این وضعیتت راه میری