2777
عنوان

عمل دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 4865 بازدید | 55 پست
ان شاءالله عملش عالی باشه .. معلومه همسر دلسوزی دارند که مراقب شون هست ...ّالان شوهر دختر عمو م دیگ ...

ببخشید من هی سوال میکنم ، خواهرتون که پلایتن گذاشتن خودشون جدا تهیه کردن پلاتینو یا بیمارستان تهیه کرد و فقط هزینشو دادن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید من هی سوال میکنم ، خواهرتون که پلایتن گذاشتن خودشون جدا تهیه کردن پلاتینو یا بیمارستان تهیه ک ...

فکر کنم گفتند که دامادمون رفت تهیه کرد ...من خودم پیش خواهرم بودم اما یازده سال گذشته یادم رفته 😊

حتما باید عمل شه ؟ چون منم دکتر رفتم واس دیسک کمر گفت باید عمل شی ولی رفتم مرکز فیزیوتراپی همای سلامت دکتر کریمی پور پیشنهاد دادن اول فیزیوتراپی انجام بدم الحمدلله الان اوکیه 

حتما باید عمل شه ؟ چون منم دکتر رفتم واس دیسک کمر گفت باید عمل شی ولی رفتم مرکز فیزیوتراپی همای سلام ...

آره عزیزم ما همه راه هارو امتحان کردیم فیزیوتراپی هم رفتیم نتیجه ای نداد. بدتر شد که بهتر نشد

مادر من دیسک داره بایسته یا یه مسافتی رو راه بره پاش درد میگیره ... پزشک جراح مغز و اعصاب گفتن تزریق ...

مریم جون به مادرتون چه دارویی دادن؟منم دقیقا وقتی راه میرم یا وایمیستم مهره آخرکمرم درد میگیره که میکشه تو پام دکترگفت دیسک دارم ولی نوار عصب نگرفتم من 25سالمه خیلی زوده واسه دیسک

مریم جون به مادرتون چه دارویی دادن؟منم دقیقا وقتی راه میرم یا وایمیستم مهره آخرکمرم درد میگیره که می ...

من مادرمو بردم پیش دکتر شاهبیگی دو جلسه لیزر توسط دکتر متخصص طب فیزیکی گفتن انجام بده . ویتامین b1و گاباپنتین و سلکسیب همینا رو دادن و رعایت کردن نشست و برخاست و اینا فعلا بهتره 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

سلام.منم پارگی شدیددیسک داشتم.عمل کردم وخوبم ،البته با رعایت همه نکاتی که دکترم بهم گفته.درد های گذرای بعد عمل با ورزش هاش بهتر میشه والبته این خوب شدن زمان بره.اما درد شدیدو گزگز وبی حسی پام تقریبا بعد عمل از بین رفت.الان خوبم.خلاصه تا دیسک کمر خفیف داری به دادش برس که پارگی دیسک مساوی عمله

سلام.منم پارگی شدیددیسک داشتم.عمل کردم وخوبم ،البته با رعایت همه نکاتی که دکترم بهم گفته.درد های گذر ...

دقیقا همسر منم شرایطش مشابه شماست‌. خداروشکر که خوب شدین واقعا سخته 

دکتر به همسر من گفت هفته ای ۲ جلسه اب درمانی انجام بده که خیلی برای دردای بعد عمل خوبه ‌ البته برای ۳، ۴ ماه بعد از عمل