2777
عنوان

عمل دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 4865 بازدید | 55 پست
چه خوب پس من کلی نگرانی داشتم بابت این قضیه

فقط بعد عمل خیلی رعایت کنید خیلی خیلی مهمه

حتما از توالت فرنگی استفاده کنه 

زیاد نشینه

رعایت کنه تا انشالله بهبود پیدا کنه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ای بابا چه سخت .. بنده خدا مادرتون گناه داره خدا بهش سلامتی بده 🙏🏻 اینجوری که هی بهش فشار میاد بدت ...

حالا تهران از یه متخصص باید وقت بگیرم باز نظر اونم بپرسم ... 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مشهد هستم دکتر محمد رضا احصایی

ممنون

من بابل هستم همسرم اصرار داره همینجا عمل کنه میگه سخته تا تهران رفتن و اومدن 

یه دکتری اینجا معروفه انشاالله که کارش خوب باشه مثل شما عملش خوب بشه

ممنون من بابل هستم همسرم اصرار داره همینجا عمل کنه میگه سخته تا تهران رفتن و اومدن  یه دکتری ...

انشالله 

دکتر خیلی مهمه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ممنون عزیزم از راهنماییت خیلی خیالمو راحت کردی🙏🏻

فدااات عزیزم انشالله بهتر بشن 

برای خواهرم با پلاتین  شوهر دختر عمو بدون پلاتین  اصلا نگران نباش فقط دستورات دکتر رو م ...

آره حتما رعایت میکنیم

ممنون عزیزم از راهنماییت

اگر ممکنه دکترشون هم معرفی کنید

خیلی ممونم عزیزم  همسر من که راضی نمیشه بریم تهران

ان شاءالله عملش عالی باشه ..

معلومه همسر دلسوزی دارند که مراقب شون هست ...ّالان شوهر دختر عمو م دیگه می ره سر کار و عالی شده ...شانزده فروردین عمل کرده