2777
2789
عنوان

عمل دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 4795 بازدید | 55 پست

والله خواهر من سال 90 عمل کرد که شکر خدا بسیار راضیه ....شوهر دختر عموم هم شانزده فروردین عمل کرد و شکر خدا راضیه ...

فقط تنها چیزی که سخته مراقبت بعد از عمله .اگر خوب استراحت کنه و دستورات پزشک رو مثل بستن کمربند و بقیه چیزها رو رعایت کنه ، عالی میشه ...

اصلا نگران نباش

اره مادر من حتی نوار عصب عضله هم گرفت گفتن خفیف تا متوسطه 

تا هنوز خفیفه حتما پیگیری کنین بدون عمل خوب میشه مثل همسر من نشه هی پشت گوش انداخت تا الان وضعش بدجور شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا ولی من قبلش موقع نشستن یا خابیدن بشدت درد داشتم اما تو راه رفتن مشکل خاصی نداشتم  نخا ...

دقیقا همسر منم تو راه رفتن فقط درد نداره

شما عملتون ساده بود یا پلاتین هم گذاشتن؟. برای همسرم گفتن شاید پلاتینم بخواد

دقیقا همسر منم تو راه رفتن فقط درد نداره شما عملتون ساده بود یا پلاتین هم گذاشتن؟. برای همسرم گفتن ...

من پلاتین دارم واون دنیام باهام هستن😊😊😊

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

فقط  بگردین و ی دکتر خوب پیدا کنید 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
تا هنوز خفیفه حتما پیگیری کنین بدون عمل خوب میشه مثل همسر من نشه هی پشت گوش انداخت تا الان وضعش بدجو ...

آخه مادر من هی باید بره پیش مادر و پدرش که پیر هستن فک کن با اون شرلیط باید ایزی لایف مادر بزرگمو عوض کنه مادر بزرگ پدر بزرگم بالای ۹۰ سالشونه اوضاع مالیشونم خوبه هی میگم‌پرستار بگیرید مادر من واقعا داره له میشه داییام نمیگیرن خودشونم که نمیان کمک  منم شهر دیگه هستم واقعا نمیدونم باید چکار کنم 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

پلاتین اذیت نمیکنه ؟ بعضیا میگن کسایی که پلاتین میذارن بعدش خیلی درد بیشتری دارن

نه اتفاقا پلاتین خیلی خوبه مهره ها رو فیکس میکنه ودرد وکاهش میده

دکتر شما کی بود؟ 

من مشهد هستم

دکتر محمد رضا احصایی

چه خوب خداروشکر پلاتین هم گذاشتن یا بدون پلاتین بوده؟

برای خواهرم با پلاتین 

شوهر دختر عمو بدون پلاتین 

اصلا نگران نباش

فقط دستورات دکتر رو مو به مو اجرا کن ببین چقدر خوب میشه 

عمه شوهرم هم عمل کرده بود ، دکتر گفته بود کمربند ببند اصلا کمربند نخرید گفت دو ماه بخواب سر بیست روز رفت سر کار ، الان دکترها میگن باید باز عمل بشه تقصیر خودش بود خب ...الان درد داره ..

دوباره میگم دستورات دکتر را بعد عمل مو به مو اجرا کن...بعد از عمل مهمتر از عمله

متخصص مغز و اعصاب

آخه مادر من هی باید بره پیش مادر و پدرش که پیر هستن فک کن با اون شرلیط باید ایزی لایف مادر بزرگمو عو ...

ای بابا چه سخت .. بنده خدا مادرتون گناه داره خدا بهش سلامتی بده 🙏🏻 اینجوری که هی بهش فشار میاد بدتر میشه خدای نکرده