من قبل ازدواجم از خدا خاستم با عشقم ی رابطه عاشقانه داشته باشم فقط خاستم رفیقم .همراهم . همدمم باشه بهم توجه کنه محبت کنه میدونم همه اینو میخان ولی واقعا من بهش نیاز داشتم (محبت.توجه)..الانم از خدا میخام مثل هر زن و شوهری محبت بینمون زیاد بشه و باشه...همین💔🙃❤آمین تو این روزای عزیز🥲🌱
دخترم شب و روز گریه میکنه همیشه مریض میشه ارزوم سلامتیشه و اینکه اوتیسم نباشه،خواهرم خیلی زجر کشیده یه نفر از ۱۵ سالگی تا الان که ۳۳ سالشه گولش زده خیلی التماسش میکنم میگم ولش کن ولی میگه من فقط به یه نفر میتونم فکر کنم میگه خودمو میکشم خیلی صبر کردم دیگه بدنم نمیکشه😭😭😭خدایا این مرد کثیف رو از جلو چشم خواهرم بنداز این مرد هرزه رو نابود کن خواهرم خیلی ادم خوبیه حتی یه بارم دسش رو نگرفته،برادرم رو از سرکارش بیرون کردن و پسرخودشونو گذاشتن افسردگی گرفته ارزوم کار خوبی پیدا کنه زن خوبی قسمتش بشه خیلی چشم و دل پاک و باناموسه افسرده شده،پدرم اینقدر غصه ی ماهارو خورده ناراحتی اعصاب گرفته ارزوم سلامتیشه مادرم مریضه ارزوم سلامتیشه خدایا بهمون کمک کن
دخترم شب و روز گریه میکنه همیشه مریض میشه ارزوم سلامتیشه و اینکه اوتیسم نباشه،خواهرم خیلی زجر کشیده ...
اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم منم خواهرم دقیقا همین بلا تا ۳۴ سالگی سرش اومد آخرشم رفت و نامردی کرد خواهرم هنوز ک هنوزه ازدواج نکرده دلش شکسته خدا لعنتشون کنه با دل دختر مردم بازی میکنن خانوادشونم داغون میکنن امیدوارم امام حسین خودش ب تک تک عزیزان کمک کنه😭😭❤❤❤
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.