2777
2789
عنوان

فقط یه چیز از خدا بخواه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 72 پست
خدا به حق این محرم به حق سر بریده امام حسین 😭😭🖤🖤 شفای تمام مریض هارو بده برادر منم توشون . همرو ...

اخی عزیزم انشالله برادرت زود زود خوب شه شفا پیدا کنه ب حق گریه های زینب الهی امین😪❤💔

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡
کِی ؟ من قبول نشدم این یعنی فاجعه ینی تحقیر حرف شنیدن فلانی قبول شد تو نشدی 

بدرک ک حرف میزنن ینی چی ک بخاطر حرف بقیه خودتو میبازی قسمتت نبوده نشده شاید قراره بهترش اتفاق بیوفته 

خودتو بچسب چیکار ب حرف بقیه داری اگر بخای بخاطر حرف بقیه زندگی کنی ک نمیشه بخدا من ی زمانی بدتر تو بودم عاشق شدم هی میگفتن هیچی تهش نیس هیچی هیچی ایقدر خودمو اذیت کردم ک راضیشون کنم میگفتم وااای من اگر ب حرفشون گوش ندم راضی نشن چطوری زندگی کنم تا ی روز گفتم ب جهنم من کار خودمو میکنم ازدواج کردم خداروشکر راضیم گور بابای حرف بقیه از روزیم ک ازدواج کردم موفق تر شدم ببین خودت چی میخای مطمعن باش اگ خودت از ته دل بخای ی کاریو انجام بدی میشه ولی اگر بخاطر بقیه باشه هرگز نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دیگه کسی باورم نداره  مهم تر از همه خودم دیگه خودمو باور ندارم حس میکنم واقعا بی عرضه ام&n ...

کسی باورت نداشته باشه ب جهنم غیر از این ک هرجا رفتی بهت بگن بی عرضه خب بگن مهم نیس شاید تو واقعا برای کار دیگ ای ساخته شدی شاید ی جا دیگ تو ی کار دیگ خیلی خیلی موفق تر بشی شاید این راه راه تو نیست ببین خودت چی میخای ب کی میخای خودتو ثابت کنی؟؟اول ب اونی ک تو آیینه میبینی بعدم اونی ک تو آسمون نمیبینی بقیه برن ب ته جهنم

مث مامانم حرفات پر از آرامشه 🙂❤

خداروشکر امیدوارم حرفامون رو بفهمی و بتونی درک کنی ی روزی بزرگ تر میشی و میفهمی اینقدر دغدغه زندگی بیشتره ک کاش همش درس خوندن بود واقعا هیچوقت برای هیچ چیز خودتو اذیت نکن درس خوندن ک دیگ اصلاااااا همه ی زندگی سواد و تحصیل توی بهترین مدارس و دانشگاه ها نیس بخدا ..بیخیال درس فقط ی بخشی از اهداف زندگیت میتونه باشه ن همه ی زندگیت ک بخای بگی یا نمونه یا مرگ...

انشاالله نمیدونی چطور شبها از ساعت ۱۲ چطور مثل اسب میدویند وای ادم ترسش میگیره بقران خستمون کردن واگ ...

بعضیا واقعا فاقد شعور و عقل هستن خدا بهتون صبر بده همسایه آزاری خیلی بده خیلی...

خوشبخت و عاقبت بخیر بشم و اینقدررر خوب در سایه خدا زندگی کنم که موقع مرگم با خیالت راحت برم و بگم من عالی و شاد زندگی کردم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خوشبخت و عاقبت بخیر بشم و اینقدررر خوب در سایه خدا زندگی کنم که موقع مرگم با خیالت راحت برم و بگم من ...

انشالله همه عاقبت ب خیر شن💛💫