2777
2789
عنوان

فقط یه چیز از خدا بخواه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 72 پست
خدا به حق این محرم به حق سر بریده امام حسین 😭😭🖤🖤 شفای تمام مریض هارو بده برادر منم توشون . همرو ...

اخی عزیزم انشالله برادرت زود زود خوب شه شفا پیدا کنه ب حق گریه های زینب الهی امین😪❤💔

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡
کِی ؟ من قبول نشدم این یعنی فاجعه ینی تحقیر حرف شنیدن فلانی قبول شد تو نشدی 

بدرک ک حرف میزنن ینی چی ک بخاطر حرف بقیه خودتو میبازی قسمتت نبوده نشده شاید قراره بهترش اتفاق بیوفته 

خودتو بچسب چیکار ب حرف بقیه داری اگر بخای بخاطر حرف بقیه زندگی کنی ک نمیشه بخدا من ی زمانی بدتر تو بودم عاشق شدم هی میگفتن هیچی تهش نیس هیچی هیچی ایقدر خودمو اذیت کردم ک راضیشون کنم میگفتم وااای من اگر ب حرفشون گوش ندم راضی نشن چطوری زندگی کنم تا ی روز گفتم ب جهنم من کار خودمو میکنم ازدواج کردم خداروشکر راضیم گور بابای حرف بقیه از روزیم ک ازدواج کردم موفق تر شدم ببین خودت چی میخای مطمعن باش اگ خودت از ته دل بخای ی کاریو انجام بدی میشه ولی اگر بخاطر بقیه باشه هرگز نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دیگه کسی باورم نداره  مهم تر از همه خودم دیگه خودمو باور ندارم حس میکنم واقعا بی عرضه ام&n ...

کسی باورت نداشته باشه ب جهنم غیر از این ک هرجا رفتی بهت بگن بی عرضه خب بگن مهم نیس شاید تو واقعا برای کار دیگ ای ساخته شدی شاید ی جا دیگ تو ی کار دیگ خیلی خیلی موفق تر بشی شاید این راه راه تو نیست ببین خودت چی میخای ب کی میخای خودتو ثابت کنی؟؟اول ب اونی ک تو آیینه میبینی بعدم اونی ک تو آسمون نمیبینی بقیه برن ب ته جهنم

مث مامانم حرفات پر از آرامشه 🙂❤

خداروشکر امیدوارم حرفامون رو بفهمی و بتونی درک کنی ی روزی بزرگ تر میشی و میفهمی اینقدر دغدغه زندگی بیشتره ک کاش همش درس خوندن بود واقعا هیچوقت برای هیچ چیز خودتو اذیت نکن درس خوندن ک دیگ اصلاااااا همه ی زندگی سواد و تحصیل توی بهترین مدارس و دانشگاه ها نیس بخدا ..بیخیال درس فقط ی بخشی از اهداف زندگیت میتونه باشه ن همه ی زندگیت ک بخای بگی یا نمونه یا مرگ...

انشاالله نمیدونی چطور شبها از ساعت ۱۲ چطور مثل اسب میدویند وای ادم ترسش میگیره بقران خستمون کردن واگ ...

بعضیا واقعا فاقد شعور و عقل هستن خدا بهتون صبر بده همسایه آزاری خیلی بده خیلی...

خوشبخت و عاقبت بخیر بشم و اینقدررر خوب در سایه خدا زندگی کنم که موقع مرگم با خیالت راحت برم و بگم من عالی و شاد زندگی کردم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خوشبخت و عاقبت بخیر بشم و اینقدررر خوب در سایه خدا زندگی کنم که موقع مرگم با خیالت راحت برم و بگم من ...

انشالله همه عاقبت ب خیر شن💛💫