2777
2789
عنوان

فقط یه چیز از خدا بخواه؟!

555 بازدید | 72 پست

من قبل ازدواجم از خدا خاستم با عشقم ی رابطه عاشقانه داشته باشم فقط خاستم رفیقم .همراهم . همدمم باشه بهم توجه کنه محبت کنه میدونم همه اینو میخان ولی واقعا من بهش نیاز داشتم (محبت.توجه)..الانم از خدا میخام مثل هر زن و شوهری محبت بینمون زیاد بشه و باشه...همین💔🙃❤آمین تو این روزای عزیز🥲🌱

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رتبه کنکور داداشم خوب شه🥲

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

امین عشقتون روز افزون 

من اگه فقط یه چیز باشه شهادت میخام 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
به عشقم بعد هشت سال برسم و عقد کنیم و‌همه راضی شن 💔😞

از ته دل برات دعا کردم ب امیدخدا میشه در خونه خدارو بزن انشالله ک برسی ب عشقت❤

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡