2777
2789
عنوان

فقط یه چیز از خدا بخواه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم شب و روز گریه میکنه همیشه مریض میشه ارزوم سلامتیشه و اینکه اوتیسم نباشه،خواهرم خیلی زجر کشیده یه نفر از ۱۵ سالگی تا الان که ۳۳ سالشه گولش زده خیلی التماسش میکنم میگم ولش کن ولی میگه من فقط به یه نفر میتونم فکر کنم میگه خودمو میکشم خیلی صبر کردم دیگه بدنم نمیکشه😭😭😭خدایا این مرد کثیف رو از جلو چشم خواهرم بنداز این مرد هرزه رو نابود کن خواهرم خیلی ادم خوبیه حتی یه بارم دسش رو نگرفته،برادرم رو از سرکارش بیرون کردن و پسرخودشونو گذاشتن افسردگی گرفته ارزوم کار خوبی پیدا کنه زن خوبی قسمتش بشه خیلی چشم و دل پاک و باناموسه افسرده شده،پدرم اینقدر غصه ی ماهارو خورده ناراحتی اعصاب گرفته ارزوم سلامتیشه مادرم مریضه ارزوم سلامتیشه خدایا بهمون کمک کن 

تفمه کارت
دخترم شب و روز گریه میکنه همیشه مریض میشه ارزوم سلامتیشه و اینکه اوتیسم نباشه،خواهرم خیلی زجر کشیده ...

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم منم خواهرم دقیقا همین بلا تا ۳۴ سالگی سرش اومد آخرشم رفت و نامردی کرد خواهرم هنوز ک هنوزه ازدواج نکرده دلش شکسته خدا لعنتشون کنه با دل دختر مردم بازی میکنن  خانوادشونم داغون میکنن امیدوارم امام حسین خودش ب تک تک عزیزان کمک کنه😭😭❤❤❤

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡
دخترم شب و روز گریه میکنه همیشه مریض میشه ارزوم سلامتیشه و اینکه اوتیسم نباشه،خواهرم خیلی زجر کشیده ...

الهییییییبیییی بحق شش ماهه صحرای کربلا خدا حاجتت بده خواهر 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
از خدا میخوام شر همسایه بد از ما دور کنه زود هم برن همین

خب عزیزم اگ امکان جاب جایی دارین شما برین ک راحت بشین امان از همسایه بد

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡