2777
2789
عنوان

بیایید تمرین اعتماد به نفس کنیم

13180 بازدید | 155 پست

من خیلی دیدم اینجا که اعتماد به نفس بچها پایینه

خب این چن تا دلیل داره

1. یا نشات گرفته از افراد بی فرهنگی هست که ما باهاشون سر و کار داشتیم توی کودکی یا نوجوانی که رو ظااهر ایراد گذاشتن ک مثلا فلانی

چقد قدت کوتاهه

چقد سبزه ایییی تو

چقد بد لباسی

و اون موقع کسی هم نبوده با ما صحبت کنه و بهمون تفاوت های فردی رو یاد بده و این رو ما نهادینه شد حالا مثلا هر وقت توی ارتباط به مشکل می‌خورید میذارید مثلا پای قد کوتاهتون 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

3.یا اینکه شما والد سرزنشگر

وسواسی

داشتید که مادام ب شما دستور بکن نکن داده و باعث شده خلاقیت شما رشد نکنه و به اصطلاح بچگی نکنید و باعث القای حس گناه و بی کفایتی در شما شده (گاها پدر و مادرایی دیدم ک از روی محبت زیاد این جفا رو میکنن)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی زمینه اعتماد به نفس فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

اولیش اینه ک وارد اجتماع بشی حالا همون تا ی خرید رفتن هم خودش اجتماعیه

این جوری توی مسیر 4 نفرو میبینی ک از تو بهترن و یک نفرو میبینی ک تو ازش سر تری به مرور متوجه مثبت بودن ویژگیای خودت میشی

بعد یه برگه بردار بنویس ویژگی های مثبت ظاهری

ابروهامو دوس دارم هوش فرمه

لبامو دوس دارم فلانه

هر چی ک فکر میکنی زیباس رو بنویس (اینو هر روز صبح انجام بده)

روی به برگه دیگ ویژگی های مثبت اخلاقیتو بنویس

من مودبم

من کلمات خوب و بجا استفاده میکنم

روی ی برگه دیگ استعداد هات رو بنویس من به موسیقی علاقه و مهارت دارم

من آشپزیم خوبه

روی ی برگه دیگ بنویس حالا چیکار کنم ک اوضاع بهتر شه

به پوستم رسیدگی کنم شاداب تر باشم

اون مهارتی ک صد در صد استعدادش رو دارم یاد بگیرم

هر روز ورزش کنم استایلم بهتر باشه 

توی زمینه اعتماد به نفس فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی اولیش اینه ک وارد اجتماع بشی حالا همون ت ...

عزت نفس اعتماد به نفس میاره 

اگه به خودمون برسیم روتین پوستی انجام بدیم ورزش کنیم و کلی کارای دیگه باعث ایجاد عزت نفس میشه یعنی احساس می‌کنیم که با ارزشیم و بعد باعث میشه که اعتماد به نفس داشته باشیم 

راستش من اعتماد به نفس خیلی پایین اع

چند روز پیش یکی از. اقوام سمت بابام فوت کرده بود هتل گرفته بودن 

بعد من راستش خیلی استرس داشتم اینا یاد ی کلیپ افتادم گفت پاهاتون رو اینطوری بزارین صورتون رو بالا بگیرین صاف بشنید خیلی تاثیر داشت 😶همه بهم میگفتن چ خوشگلی اینا واقعا نمی‌دونم ولی حس میکنم خیلی تاثیر داشت 😍

🎀

راستش من اعتماد به نفس خیلی پایین اع چند روز پیش یکی از. اقوام سمت بابام فوت کرده بود هتل گرفته ...

سعی کنید تایم اینستا گردی تون رو بذارید رو پستای روانشناسی خیلی بهتون کمک میکنه

من خودمو دوس دارم

ولی بقیه اجازه نمیدن

مثلا اصرار دارن راهکار بدن پوستم روشن تر شه(گندمی ام و چشمام روشنه میگن اگه سفید و لپ گلی شی خیلی ناز میشی و فلان)  یا قدم ۱۵۵ اصرار دارن ی کار کنم بلندتر شم یا میگن تا۲۴ سالگی وقت داری و فلان

درحالیکه من ن با قدم مشکلی دارم نه با پوستم در واقع مشکلم افرادی هستن ک به زور میخوان مشاوره بدن 

یا حتی میگن وای خیلی خوشگلی اگه بینیتو عمل کنی شبیه بازیگرای خارجی میشی😐😐

خب نمیخوام چ اصراریه کی یاد میگیرن نظر ندن

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
عزت نفس اعتماد به نفس میاره  اگه به خودمون برسیم روتین پوستی انجام بدیم ورزش کنیم و کلی کار ...

درسته عزیزم ولی خب بعضی ها صورت شون جوش داره ی چیز عادی اع چیز بدی نیست حالا چ برا بلوغ چ هورمون اگه از همون بچگی نگن چرا اینطوری ای فلانی کسی ک دوران بلوغ اع حس بدی بهش دست میده کسی اینو میگه 

من خودم جوش دارم اما الان با خودم کنار اومدم چون ی چیز عادی اع 

🎀