2777
2789
عنوان

بیایید تمرین اعتماد به نفس کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13184 بازدید | 155 پست

چه تاپیک مثبت و خوبی بود خوشم اومد

و چقد زیبا و متین صحبت کردید

میشه منم راهنمایی کنید اگه وقت داشتید ؟

من خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده به شدت

چون پوستم ی کم سبزس ، و کلا هیچوقت آرایش نمیکنم و قصدشو هم ندارم

ولی قبلا خیلی خودمو قبول داشتم همینجوری ، اما الان اصلا

حس میکنم همه از من قشنگ ترن ، چه بی آرایش چ با آرایش

و ی کم حرف اطرافیان روم تاثیر گذاشته :////

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه تاپیک مثبت و خوبی بود خوشم اومدو چقد زیبا و متین صحبت کردیدمیشه منم راهنمایی کنید اگه وقت داشتید ...

سلام عزیزم روزت بخیر 

اولین قدم پذیرشه 

این که بپذیری رنگ پوستت رو و بدونی که قابل تغییر نیس و اگرم باشه یکم عوارض داره 

دومین کار اینه که همون پوست سبزه رو شاداب نگه داری پاسک های مختلف بزنی روتین داشته باشی و تقویتی بخوری 

سومین کار اینه ک بدونی  اطرافیانت حتی  تمیزی کتونیشون از شما مهم تره و اولویتیه براشون پس تو هم باید حرفاشون رو ب اندازه کف کفشت اهمیت بدی 

و مهم ترین چیز درسته زیبایی چهره تاثیر گذاره توی رابطه اجتماعی ولی ی سری ویژگی های اخلاقی هست ک یک خانوم رو جذاب میکنه و دیگران رو ب سمتش میکشونه 

مثلا تن صدای پایین ظرافت رفتار تمیز و خوش بو بودن صورت بشاش و خنده رو انرژی زنانه بالا 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

چه تاپیک مثبت و خوبی بود خوشم اومدو چقد زیبا و متین صحبت کردیدمیشه منم راهنمایی کنید اگه وقت داشتید ...

رو گزینه اخر فوکوس کن و با اعتماد به نفس و مرتب و تمیز ظاهر شو توی جامعه اونوقت متوجه تغییر رفتار همه میشی 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

سلام عزیزم روزت بخیر اولین قدم پذیرشه این که بپذیری رنگ پوستت رو و بدونی که قابل تغییر نیس و اگرم با ...

سلام عزیزم وقتتون به خیر 

خیلی ممنونم وقت گذاشتید و جواب دادید ، سپاسگزارم 💚

بله درسته

😍😍😍 خیلی ممنونم از شما

انرژی زنانه رو چطوری بالا ببرم ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

رو گزینه اخر فوکوس کن و با اعتماد به نفس و مرتب و تمیز ظاهر شو توی جامعه اونوقت متوجه تغییر رفتار هم ...

😍 خیلی ممنونم از راهنماییتون

2790
2778
2791
2779
2792